War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS

War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Galaxisszerte Hebos és Ares lázadó kolóniái egyesítik erőiket, hogy szembeszálljanak a Zatros Birodalommal, a valaha készült legpusztítóbb fegyverekkel – a War Tech-ekkel. Az űrbéli csatákat teljesen új szintre emelő War Tech-ek hatalmas mechák, amelyek az űr harcmezőin egyesítik a brutális precízitást, és a legmodernebb technológiákat.

 

A War Tech Fighters egy űrbéli mecha akciójáték, amelyben keverednek a japán animék látványos akciói a hollywoodi szupermozikkal. Konfiguráld, fejleszd, és szadb testre War Tech-edet, majd vesd magad a harc sűrűjébe, hogy visszaverd a zatroniai erőket, és megmentsd a galaxist!

 

Az Early Access változat főbb jellemzői:

  • Irányíts egy teljesen felszerelt War Tech-et -  Pusztítsd el ellenségeidet távolról gépágyúkkal és rakétákkal, vagy tedd 'szorossá és személyessé' a közelharcot kardokkal és pajzsokkal.
  • Testreszabhatóság - Mecha alkatrész-, fegyver-, és színkombinációk százezrei gondoskodnak róla, hogy kiemelkedj a csatatér sűrűjéből.
  • Bővítési lehetőségek - Három alap robotkészlet, melyek mindegyike különleges bónuszokkal, és több, mint 150 fejleszthető robot alkatrésszel rendelkezik.
  • Kutatás & fejlesztés - Kutass ki új fejlesztéseket, amelyekkel korszerűsítheted a War Tech-eket, és alkoss olyan új fegyvereket, mint például a rakétavetők, vagy az antianyag-ágyúk.
  • Lépj szintet - Juss tapasztalati pontokhoz a harc során, amelyekkel War Tech pilótád szintjét növelheted, támadó és védekező bónuszokat szerezve.
  • Intenzív egyjátékos küldetések - Éld át Nathan Romanis százados első 12 küldetését a galaxisban.
  • Parancsnoki híd szimulátor - Gyakorolj War Tech-eddel, játssz újra korábbi küldetéseket, vagy vegyél részt a különleges Kihívásokban, hogy tapasztalatot, vagy kiegészítőket szerezz harcigéped fejlesztéséhez.
  • Túlélő mód - Tedd végső próbára képességeidet a végtelen túlélőmód arénájában, és szerezd meg a különleges jutalmaket.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére