Vietnam ‘65 (PC) DIGITÁLIS

Vietnam ‘65 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Vietnam ‘65 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Vietnam ‘65 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Vietnam ‘65 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

1965-ben járunk, és javában zajlik az USA szárazföldi háborúja Vietnamban. Az Egyesült Államok hadseregének egyik parancsnokaként egy felkelésellenes (COIN) háborút vívsz, hogy biztosítsd a Kambodzsa határánál található Ia Drang völgyet.

Ahhoz, hogy megszerezd a helyi lakosság szívét és eszét, fel kell kutatnod, és meg kell semmisítened a Vietcong (VC) felkelőket, akik a Ho Si Minh-ösvényről  beszivárogva, a helybéliek megfélemlítésével, aknák rakásával, és a csapataidon való rajtaütésekkel destabilizálják a tartományt.

A felkelőknek egy 'nagytestvére' is van, az észak-vietnami hadsereg (NVA). Eza  jólképzett, hagyományos hadsereg sokkal nagyobb ambíciókkal rendelkezik, mint a VC - meg akarják szerezni a völgy feletti teljes ellenőrzést, hogy innen kiindulva, kommunista uralom alatt egyesítsék Észak- és Dél-Vietnamot uralmat.

Az NVA a határokon átnyúló hadműveleteket végez, elsősorban a felkelés támogatására és támadások indítására, amikor megfelelőnek látják az időt erre. 
COIN küldetésed végrehajtásához alapvető fontosságú a földi csapatok, a különleges erők, a tüzérség, és a gépesített egységek összehangolása, a helyi erők kiképzése (ARVN), és a repülőgép-eszközök használata, de még ennél is fontosabb a helyi lakosság támogatásának megszerzése. A helyi lakosság együttműködése elősegíti a hírszerzést, ami a COIN hadviselés kulcseleme.

A háborút nem elszigetelten vívják, így az Egyeült Államok hadseregének parancsnokaként a háborúhoz az otthoniak hozzájárulásának megszerzésének komplex feladata is rád hárul - ha elveszíted az amerikai emberek támogatását, akkor győzelemnek is biztosan búcsút inthetsz.
Ez a játék hűen megragadja a vietnami háború lényegét, ahol a légi járművek műveletei a legfontosabbak, a támaszpontok kritikus szerepet játszanak, a légi csapások pedig megmenthetik a napot.

Lépj előre a ranglétrán, és miközben újraéled a vietnami háborút nézd, ahogy személyre szabott uniformisod egy ifjú hadnagyéból egy tábornok egyenruhájává válik.

Jellemzők:

 • 'Szív és Ész' győzelmi feltételek
 • Politikai támogatási modell
 • Az amerikai egységek széles köre, beleértve a szállító-helikoptereket, a páncélozott csapatszállítókat, a harckocsikat, harci helikoptereket, utászokat, stb.
 • Támaszpontok és tüzérségi támogatás
 • Hadműveletek különleges egységek részvételével (Green Berets - 'Zöldsapkások')
 • Operatív hírszerzési térkép
 • A dél-vietnámi hadsereg kiképzése (ARVN)
 • Napalm-bombázások
 • Sebesültek evakuálása és tábori javítások
 • Aknaszedés és rajtaütések
 • Teljesen kidolgozott logisztikai modell
 • Út- és bázisépítés 
 • Az észak-vietnámi hadsereg (NVA) offenzívái

 

 

© 2015 Slitherine Ltd. All Rights Reserved. Vietnam ‘65, Slitherine Ltd., and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Every Single Soldier & Slitherine Ltd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére