Valkyria Chronicles PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Valkyria Chronicles PC (digitális kód)

Valkyria Chronicles PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A kritikailag elismert Valkyria Chronicles szerepjáték a PC-ket 1080p-s True HD-ben foglalja el! 
Tartalmazza az összes korábban megjelent DLC-t 

A Valkyria Chronicles egy kitalált, az 1930-as évek világát megidéző Európa kontinensen játszódik, amelyet két szuperhatalom ural: a Birodalom és a Föderáció. A Birodalom a mindkét hatalommal szomszédos Gallia fejedelemségére vetett szemet, hogy megszerezze a Ragnite nevű felbecsülhetetlen értékű természeti erőforrás készleteket. Ebben a küzdelemben veszi fel a harcot az invázió, valamint a kontinens elfoglalására törő Birodalommal szemben a Welkin nevű hős, és a Galliai Milícia 7. osztagában szolgáló bajtársai.  

Az ezt követően kibontakozó háború során a 7. osztag felfedezi, hogy a Birodalom egy titkos fegyver, az úgynevezett "Valkyrur" - egy különleges erőkkel rendelkező ősi faj, melyről azt hitték, hogy csak a legendákban létezik- birtokába jutott. Ezzel az új felfedezéssel lehetőségük nyílhat arra, hogy Gallia legyőzze a Birodalmat, valamint megmentsék a galliai polgárok életét...

 

Jellemzők:

  • “CANVAS” grafikus motor: A különleges grafikus motor lélegzetelállító képei olyanok, mintha egy vízfestmény elevenedne meg a szemeink előtt. 
  • “BLiTZ” taktikai harcrendszer: Éld át az egységek stratégiai mozgatását a szerepjátékok tradícionális játékmenetével kombinálva, mely lehetővé teszi a harc kitalálását és levezénylését lépésről lépésre, köszönhetően a valós idejű irányításnak, melynek révén a játékosok minden egyes egységet és járművet irányításuk alá vonhatnak. 
  • Epikus történet: A játékosok elmerülhetnek a szabadságért vívott nagyszabású küzdelemben, miközben a világ sorsa Welkin és a 7. osztag tagjainak kezében van. 
  • Testreszabhatóság: Több mint 100 testreszabható karakter teszi lehetővé, hogy az egyes csaták eltérő igényeinek megfelelő, különböző szakaszokat hozz létre. 
  • Gyönyörűen megjelenített csataterek: A játékosok 30 különféle környezetet fedezhetnek fel, az egyedi terepviszonyokat pedig előnyükre fordíthatják a csaták során.


Emellett ez a teljesen új PC változat tartalmazza az összes korábban kiadott DLC-t, például a következőket: 

  • Hard EX mód (a játék fő küldetéseinek nehezebb fokozatú skirmish változatai) 
  • Edy küldetése “Enter the Edy Detachment” (mellékküldetés kampány) 
  • Selvaria küldetése “Behind Her Blue Flame” (mellékküldetés kampány) 
  • Challenge of the Edy Detachment (hat kihívás-küldetés)

 

 

NVIDIA GameWorks™ Technology provided under license from NVIDIA Corporation. Copyright © 2002-2014 NVIDIA Corporation. All rights reserved.

Development tools and related technology provided under license from CRI Middleware © 2014 CRI Middleware. All rights reserved.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére