V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

V-rally 4 Ultimate Edition (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rendeld elő a játékot 2018. október 2-ig, és szerezz exkluzív korai hozzáférést biztosítson a legendás Ford Shelby GT500-hoz!

 

Az Ultimate Edition kiadás a legjobb ajánlat az igazi off-road rajongók számára. A kiadás tartalmai:

  • A játék alapváltozata
  • Season Pass (szezonbérlet) 6 további járművel, amelyek a megjelenést követően válnak elérhetővé
  • Előrehaladás gyorsító a karriermódban
  • Road-book, a játék hivatalos útmutatója

 

A legendás off-road versenyjáték visszatért! Légy egy extrém élmény részese, miközben egy igényes szimuláció igazi szakértőjévé válsz. Fogadd el a rally, rallycross, drift, buggy és hillclimb versenyek kihívásait, és indulj egy látványos utazásra, amely minden kontinensre kiterjed.

Urald a veszélyes utakat, a zord körülményeket és környezetet, folyamatosan nagyobb és nagyobb sebességre törekedve, miközben a testedben szétáradó adrenalin, felgyorsítja reflexeidet. Száguljd a csodálatos helyszíneken futó legnehezebb útvonalakon a különböző kategóriák legendás off-road járműveit vezetve.

  • Rally: Urald a legnehezebb útvonalakat - Kenyától a Sequoia Parkig - gyakran a legszélsőségesebb körülmények között, a modern és történelmi járművek volánja mögött.
  • V-Rally Cross: intenzív 8-irányú versenyek terepen/aszfalton.
  • Extreme-Khana: driftelés, pontosság és sebesség, mindez csapdákkal teleszórt utakon, melyeken egyaránt próbára teheted vezetési és pozőr képességeidet is!
  • Buggy: válj a dombos terepen való vezetés szakértőjévé, sajátítsd el a különleges és önkéntelen vezetési reflexeket, és tanuld meg a kemény versenyek megnyeréséhez szükséges fizikai törvényeket.
  • Hillclimb: érj a csúcsra a hatalmas, nyugtalan szörnyetegeket vezetve.

 

Több mint 50 autómodell, köztük a rally és az extrém motorsportok leghíresebb járművei, amelyeket kipróbálhatsz, gyűjthetsz, fejleszthetsz, tesztre szabhatsz - és mindenekelőtt győzelemre vezethetsz!

A versenyautó-szimulátorokra specializálódott stúdió, a Kylotonn Racing Games által fejlesztett V-Rally 4 a KT játékmotor legújabb fizikai és grafikai fejlesztéseivel is rendelkezik.

Mivel az győzelem semmit sem ér, ha nem osztod meg, a V-Rally 4 egy Karrier módot, valamint egy innovatív online módot is kínál, hogy mások is tapasztalataid és fejlődésed részesei lehessenek.

 

© 2018 Kiadja a Bigben Interactive, fejlesztette a KT Racing. Az ebben a játékban szereplő gyártók, járművek, nevek, márkák és kapcsolódó képek a megfelelő tulajdonosok védjegyei és / vagy szerzői jogi védelem alatt álló anyagai. Minden jog fenntartva. Figyelem: Ez egy virtuális játék, nem pedig az igazi élet. Légy óvatos, és soha ne utánozd a játékban látható járműmozdulatokat, amikor a valóságban vezetsz autót. Ne feledd: vezess biztonságosan!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére