Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Urban Trial Playground szintjeit úgy tervezték meg, hogy tökéletes felületet nyújtsanak a trükkök és mutatványok végrehajtására, és lehetővé tegyék számodra, hogy legjobb mozdulataidat magas pontszámú kombókba fűzd össze.

Az Urban Trial Playground-ot azért hozták létre, hogy rengeteg órányi akciót nyújtson az adrenalin és a freestyle fanatikusok számára. Kombináld a trükköket az egyedi és gyakorlatilag végtelen számú kombókban, hogy megnöveld az általad elért pontszámot, és a ranglisták tetejére emelkedj!

A Freestyle & Time Trial módok online ranglistákat is tartalmaznak a játék 50-nél is több szintjén. Arra is lehetőséged nyílik, hogy a saját szellemeddel versenyezz a Time Trial módban: nézd meg a legjobb futamaidat, és próbáld legyőzni őket, különböző és gyorsabb útvonalak tökéletesítésével, vagy még őrületesebb trükkök végrehajtásával. 

Az UTP hat testreszabható motorkerékpárral rendelkezik, amelyeknek nem csak a megjelenését állíthatod át, de a motorját, a fékeit és a létfontosságú alkatrészeit is, amelyek a motor irányítására is kihatással vannak. A motor és a versenyződ testreszabásának széles skálája lehetővé teszi, hogy személyre szabhasd a stílusodat és új rekordokat érj el, valódi kaliforniai stílusban!


  • Hajts végre hátraszaltókat háztetőkről, pálmafák és homokdűnék felett az „Urban Trial Playground” -ban, és válj te a legjobb kaszkadőrré!
  • A stunt bike versenysorozat legújabb része az akciót a városi utcákról egyenesen Kalifornia napsütötte és színes strandjaira helyezi át, ahol még örültebb trükkök, szaltók, és kombók várnak. Ez a sebesség, az egyensúly és a stílus játéka!
  • Az egymástól független elülső és hátsó fékvezérlés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy stoppie-kat és első szaltókat hajtsanak végre, valamint hatalmas fékcsíkokat húzzanak a pályán!
  • Az élénk, napsütötte helyszínek, és a laza hangulat tökéletes környezetet biztosít számodra, hogy igazán lélegzetelállító mutatványokat hajts végre - készülj fel szaltókra, trükkökre és száguldásra a pálmafákon és az arany homokdűnéken.

 

© és kiadja 2019-ben a Tate Multimedia SA A játékot a Tate Multimedia SA és a Teyon fejlesztette. Minden jog fenntartva. Az Urban Trial Playground logó a Tate Multimedia SA bejegyzett védjegye

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére