Tyranny - Tales of the Tiers DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Tyranny - Tales of the Tiers DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.609 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +17 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Tyranny - Tales of the Tiers DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Tyranny alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Tales from the Tiers a díjnyertes Tyranny szerepjáték háború szaggata világában zajló kalandodat új, útközben bekövetkező eseményekkel, találkozásokkal, és történeti mellékszálakkal bővíti. Cselezd ki az ellenséges rajtaütéseket, védd meg - vagy fosszad ki - az utazó kereskedőket, és használd képességeidet, hogy ügyesen navigálj a mágikus Edictek által sújtott vidék veszélyei közt, az új felfedezéseket, tárgyakat, és kihívásokat rejtő epizódok során. Akár új vagy a Tyranny világában, akár egy meglévő mentett állással játszol, a Tales from The Tiers révén még jobban elmerülhetsz a Tyranny világában. 

Tales from the Tiers mellett a Paradox Interactive büszkén jelenti be a játék legújabb ingyenes frissítését, amelynek segítségével minden Tyranny tulajdonos új módokon fedezheti fel a történet számos eseményét és végkimenetelét.

 

A csomag jellemzői:

  • Új utazási események: Utazásod véletlenszerű találkozásai új küldetésekhez, valamint a társaidat, és az új NPC-ket a középpontba helyező eseményekhez vezethetnek.
  • Kibővített történet: Tudj meg többet a Tierek embereiről és helyszíneiről a több mint 40 új - utad során felfedezett - jelenet révén.
  • Új tárgyak: Bukkanj tucatnyi új tárgyra, és számtalan új módszerre, hogy hűséget - vagy félelmet - ébressz  társaiddal, vagy a Tyranny frakcióival.
  • További újrajátszási lehetőségek: Az ingyenes patch elérhetővé teszi a New-Game-Plus játékmódot, valamint karakter újratervezési lehetőségeket nyit meg, így könnyebben fedezheted fel a történet egyéb kimeneteit is.

 

 

 

© 2016 Paradox Interactive®.  Trademarks belong to their respective owners.  All rights reserved.

KÉPGALÉRIA:

 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére