Tyranny - Bastard’s Wound DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Tyranny - Bastard’s Wound DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Tyranny - Bastard’s Wound DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Tyranny - Bastard’s Wound DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Tyranny - Bastard’s Wound DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Tyranny alapjáték Steam változatának megléte.

 

Ismerd meg a Tyranny - a kritikusok által is elismert szerepjáték (RPG) - új fejezetét a Bastard's Wound kiegészítőben, amely az alapjáték lenyűgöző történetére épít. A Tyranny, az Obsidian Entertainment eredeti szerepjátéka, egy a gonosz által leigázott világba hívja a játékost, a Bastard's Wound kiegészítő pedig a Tierek olyan új területeit nyitja meg, ahol a világ háború által sújtott területeiről menekülők titokban menedéket hoztak létre.

Merülj el Terratus rejtelmeiben, miközben Kyros igazát (vagy azok saját módodon értelmezett változatát) a Tierek egy új szegletére is kiterjeszted. Az új régió mellett a Bastard's Wound megadja számodra a lehetőséget, hogy még többet megtudj csapatod tagjairól a három kísérő-küldetés során, amelyekben Lantry, Verse, és Barik szerepelnek.

 

A Bastard’s Wound jellemzői:

  • Menedék Kyros elől: A játékosok a világ egy teljesen új részét tárhatják fel, amelynek központja egy, a háború pusztítása elől menekülők által létrehozott illegális település. Milyen ítéletet szabsz ki a bújdosókra?
  • Kísérő-küldetések: Tudj meg többet Verse, Barik, és Lantry történetéről és személyiségéről az új küldetésekben és interakciókban, hogy megszerezd hűségüket - vagy kivívd ellenségességüket.
  • Hűség és szolgálat: A Bastard’s Wound egy ingyenes Tyranny frissítéssel érkezik, amelyben új szinkronhangok, kibővített tartalom a játék harmadik felvonásához, és egy vadonatúj út egy eddig nem látott befejezéshez található. Milyen sors vár azokra, akik igazán hűségesek maradnak Kyroshoz?

 

 

© 2016 Paradox Interactive®.  Trademarks belong to their respective owners.  All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére