Trine 4: The Nightmare Prince (PC) Steam

Trine 4: The Nightmare Prince (PC) Steam
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Trine 4: The Nightmare Prince (PC) Steam már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Trine 4: The Nightmare Prince (PC) Steam vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Trine 4: The Nightmare Prince (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tapasztald meg a valaha megalkotott legteljesebb Trine-t!

A Trine visszatér a 2.5D varázsához a Trine 4: The Nightmare Prince játékkal! Visszatér a legnépszerűbb kalandorozat három hőse, akik egy olyan küldetésre indulnak, melynek célja a bajba jutott fiatal Selius herceg megmentése. A varázsló Amadeus, Pontius lovag és a tolvaj Zoya közösen ismét egy izgalmas kalandba vág a fantasztikus, meseszerű, veszélyekkel teli helyszíneken.

Selius herceget elképesztően gonosz álmok kínozzák, varázsképességei révén pedig a szörnyű rémálmok képesek átlépni a valóság küszöbét is, hogy az ébredező világban pusztítsanak. Amadeusnak, Pontiusnak és Zoyának meg kell találnia a szenvedő herceget, hogy megoldást találjanak a kétségbeejtő helyzetre, még mielőtt a világot elárasztják a Rémálomherceg árnyékai.

A Trine 4 új magasságokra emeli a sorozatot és a legteljesebb játékélményt nyújtja mind a rajongók, mind az új játékosok számára egyaránt!

 

Főbb jellemzők:

  • Lenyűgöző, 2.5D tájak. Fedezd fel az egyedi tervezésű szinteket csodálatos, 2,5D grafikában, a lélegzetelállító romoktól és szellemjárta síroktól kezdve a békés nyírfaligetekig és áfonya-erdőkig.
  • Helyi és online többjátékos mód. Játsszatok akár négyen az online vagy a helyi kooperatív módban.
  • Magával ragadó történetmesélés. Ismerd meg a kísértetjárta herceg történetét, miközben átutazol a barátságos lények - és számtalan rémálomba illő ellenség -  által lakott, tündérmeséket idéző tájakon.
  • Dinamikus logikai feladványok. Oldj meg fejtörőket - egyedül vagy barátokkal - amelyekben tűz, levegő, fény, mágnesek, elektromosság és egyebek szerepelnek, a kihívások pedig a játékosok számához igazodnak.
  • Számtalan képességfa. Nyiss meg különféle képességeket és elképesztő új készségeket.
  • Teljesen felújított harcrendszer. Tapasztalja meg a hősök saját vérfagyasztó rémálmait a bossharcokban, amelyek egy kibővített harcrendszerrel, új kihívásokkal és izgalmas akciókkal várnak!
  • Varázslatos zene. Élvezd a játék csodálatos soundtrackjét olyan dalokkal, amelyek minden új helyszínt életre keltenek.


Copyright © Frozenbyte Oy. A "Trine" a Frozenbyte Oy védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére