Tower 57 (PC/MAC) DIGITÁLIS

Tower 57 (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Tower 57 (PC/MAC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Tower 57 (PC/MAC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Tower 57 (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Egy disztópikus, dieselpunk világban, ahol a Megatornyok a civilizáció kizárólagos enklávéi, egy rendkívüli egyénekből álló csoport izgalmas küldetésre indul: céljuk, hogy beszivárogjanak az elszakadt 57-es toronyba. Képességeik, klipek kapacitása és együttműködési képessége dönt a sorsukról.

In a dystopian, dieselpunk world, where Megatowers are the only enclaves of civilization, a group of extraordinary individuals is sent to infiltrate the reclusive Tower 57. Sorsukat képességeik, tölténytáraik mennyisége, és együttműködésük hatékonysága fogja eldönteni.

A Tower 57 egy FELÜLNÉZETES, TWIN STICK SHOOTER a 16-bites korszak ihlette pixel-art grafikával, rombolható környezetekkel, és a kooperatív módra helyezett hangsúllyal. Emellett pedig egy modern megközelítése annak, hogy mitől is voltak annyira jók 'a régi szép idők' AMIGA játékai.

 

JELLEMZŐK:

GYORS IRAMÚ ARCADE JÁTÉKMENET

Semmi sem jobb, mint az old-school. Lőj mindenre, ami mozog - és próbálj közben nem meghalni. A Tower 57 az egyszerű rendszerek egymás közti kölcsönhatásából kialakuló összetett helyzeteket kínál - elég kemény módon. Az életek száma szűkös, a respawnok korlátozottak, a nehézség pedig akkor szökik az égbe, amikor a legkevésbé számítasz rá.

 

A PUSZTÍTÁS ESZKÖZEI

Válassz hat eltérő karakter közül, melyek mindegyike különböző képességekkel, fejleszthető fegyverekkel és kütyükkel rendelkezik. Ha pedig a küldetés során elveszíted az egyik kezed vagy lábad - még mindig helyettesítheted egy új, jobb végtaggal! Sajátítsd el a kombókat, és soha nem fogsz unatkozi, amíg feljutsz a 57-es torony csúcsára.


EGYÜTTMŰKÖDÉS

A pusztítás akkor az igazi, hogy mással együtt csinálod. A Tower 57 fő kampányát mind egyjátékos, mind helyi/online koop módban játszhatod. Támadd oldalba ellenfeleidet, csald őket csapdába, használd a kifejezetten koop módhoz készült arzenált, vagy kombináld hagyományos fegyvereiteket a megnövelt tűzerő, valamint az új hatások érdekében!

 

DIESELPUNK VILÁG

Leld meg a kiutat a liftekkel összekötött folyosók labirintusában, a boltokkal és terminálokkal zsúfolt központi hubban, és a torony rég elfeledett részeihez vezető, titkos falak mögött rejtőző feltérképezetlen átjárókban. A véletlenszerűen generált pályák ideje lejárt - a Tower 57-ben minden a legutolsó pixelig alaposan és gondosan meg lett tervezve.

 

ROMBOLHATÓ KÖRNYEZET

Törj, zúzz, és pusztíts el mindent. Tölts újra. Ismételd meg. Mert mindenki imádja, amikor a dolgok hatalmas ROBBANÁSSAL megsemmisülnek. Minden - a törmeléktől és töltényhüvelyektől egészen a véres lábnyomokig - a Toronyban megtett pusztító utadat jelzi.

 

ELLENSÉGEK

Minden egyes ellenség saját, csak rá jellemző harci mechanikákkal, mozgási- és támadási mintákkal, valamint gyengeségekkel rendelkezik. És jobban teszed, ha megtanulod ezeket a gyengéket, ha nem akarsz gyorsan a fűbe harapni.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére