Total War: Shogun 2 PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Total War: Shogun 2 PC (digitális kód)

Total War: Shogun 2 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.360 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +94 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

SAJÁTÍTSD EL A HÁBORÚ MŰVÉSZETÉT!

A feudális Japán legsötétebb korszakában – a XVI. század közepén -egy véget nem érő háború osztja meg az országot. Az ország, melyet egykor egyesített kormányzat irányított, most számos hadakozó klánra szakadt. Tíz legendás hadúr küzd a hatalomért, miközben összeesküvések és konfliktusok tépik a birodalmat. Csak egy emelkedhet a többiek fölé, hogy a teljes nemzet szívét elnyerve új sógunná váljon... míg a többiek az ő kardja által halnak majd.

Öltsd magadra egy daimjó, a klán vezetőjének szerepét, és használj katonai és gazdasági erőt, valamint diplomáciát a végső cél eléréséhez: újraegyesíteni Japánt a parancsnoksága alatt, és az új sógunná válni, aki egy megbékített nemzet vitathatatlan uralkodójává.

Játékjellemzők:

A Total War: SHOGUN 2 a sorozat nevét megalapozó, továbbfejlesztett, teljesen 3D-s csatákat kínál szárazföldön és vízen, a taktikai hadjárattérkép mellett, mely sokak szerint a Total War szíve és lelke. A vadonatúj MI rendszerrel, melyet a japán hadviselést befolyásoló ezeréves kínai írás, „A háború művészete” ihletett, a Creative Assembly Szun-ce mester bölcsességét hozza el a Total War: SHOGUN 2-be. Ennek az ősi szövegnek az elemzése lehetővé tette a Creative Assembly számára, hogy könnyen érthető, mégis összetett stratégiai játékmenetet alkosson.

HÓDÍTSD MEG Japán szigeteit a 16. században. Vezess hatalmas szamurájhadseregeket és hadihajó-flottákat lélegzetelállító valós idejű csatákba.

ÉPÍTSD FEL királyságod a vonzó, körökre osztott játékmenetű hadjárattérképen. Használj gazdasági, politikai és katonai erőt vagyon, seregek és befolyás gyűjtésére.

TERVEZD MEG háborúdat Szun-ce „A háború művészete” műve alapján. Használj tüzet és ostromtaktikákat, kémeket és orvgyilkosokat, hogy alkalmazkodj a csatatér és királyságod folymamatosan változó körülményeihez.

CSATÁZZ ONLINE, és játszd végig a fő hadjáratot kétjátékos módban. Majd csatlakozz epikus online csatákhoz maximum 8 játékossal, és vezesd győzelemre online hadsereged különleges hadjáratokban.

A Total War SHOGUN 2 újdonságai:

  • Új szerepjáték-képzettségek és tapasztalati szint tábornokaidnak és ügynökeidnek. 
  • Új több szakaszból álló ostromok: a falak megmászása csak a kezdet! 
  • Új hős egységek inspirálják csapataidat és vágnak ösvényt az ellenség soraiban. 
  • Új forgatható 3D hadjárattérkép.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére