Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)

Total War ROME II  Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.330 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +24 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.

 

Válj az ókor világának 'ostorává' a Total War™: ROME II - Pirates & Raiders Culture Pack csomaggal. A kiegészítőben egy új játszható kultúra mutatkozik be, amely három, a portyázást a középpontba helyező frakcióból áll. A Pirates & Raiders új épületekkel, technológiákkal, vallással, frakció-jellemzőkkel, csatatéri és tengeri egységekkel bővíti a Total War: ROME II-t.

A játékosok mostantól a kampánytérképen fosztogathatnak: az illíriai ardiusokat, Tylis trák törzseit, vagy az Odrüsz királyságot. Saját katonai és haditengerészeti egységeikkel, egyedi jellemzőikkel és játékstílusukkal ezeket a balkáni frakciókat választva egy teljesen új és egyedi módon tapasztalhatod meg a ROME II hatalmas kampányát.

 

Új funkciók:

  • Új balkáni kultúrális vonások – Tylis népe, az ardiusok, és az Odrüsz királyság harcosai tapasztalt fosztogatók, akik a többi frakció orra elől szerzik meg a kincseket. Emellett nagyon gyorsan képesek zsoldoshadseregek feállítására, amelyekkel aztán katonai célpontokra is lecsapnak.
  • Új frakció-vonások – A balkáni frakciók mindegyike saját kezdőpozícióval rendelkezik a kampánytérképen, valamint egyedi frakció-vonásokkal bír, így garantált a különleges élmény a nagy kampány során. Mindegyikük rutinos zsivány, illíria ardiusai a kalózkodást részesítik előnyben, az Odrüsz királyság trákjai kiváló íjászok, míg Tylis népe - a kelták kis-ázsiai vándorlásainak örökösei - új közelharci egységeiket képezi ki magas színvonalon.  
  • Új vallás – Az ardiusok és az Odrüsz királyság is egyedi, vallási épület-láncolatokkal rendelkezik, amelyek számos előnyt biztosítanak számukra a kampány játékmenete során.
  • Új technológiák – Mind az ardiusok, mind az Odrüsz királyság saját, egyedi technológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékos számára, hogy új egységeket és hatásokat nyissanak meg, amelyek helyettesítik a központi barbár kultúra technológiai fáit.
  • Új egységek – Kelta őseikhez hasonlóan a balkáni kultúra frakciói a központi barbár egységekkel rendelkeznek, de számos új egység is gazdagítja minden egyes frakció erőit.

KÉPGALÉRIA:

 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére