Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)

Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.330 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +24 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.

 

Válj az ókor világának 'ostorává' a Total War™: ROME II - Pirates & Raiders Culture Pack csomaggal. A kiegészítőben egy új játszható kultúra mutatkozik be, amely három, a portyázást a középpontba helyező frakcióból áll. A Pirates & Raiders új épületekkel, technológiákkal, vallással, frakció-jellemzőkkel, csatatéri és tengeri egységekkel bővíti a Total War: ROME II-t.

A játékosok mostantól a kampánytérképen fosztogathatnak: az illíriai ardiusokat, Tylis trák törzseit, vagy az Odrüsz királyságot. Saját katonai és haditengerészeti egységeikkel, egyedi jellemzőikkel és játékstílusukkal ezeket a balkáni frakciókat választva egy teljesen új és egyedi módon tapasztalhatod meg a ROME II hatalmas kampányát.

 

Új funkciók:

  • Új balkáni kultúrális vonások – Tylis népe, az ardiusok, és az Odrüsz királyság harcosai tapasztalt fosztogatók, akik a többi frakció orra elől szerzik meg a kincseket. Emellett nagyon gyorsan képesek zsoldoshadseregek feállítására, amelyekkel aztán katonai célpontokra is lecsapnak.
  • Új frakció-vonások – A balkáni frakciók mindegyike saját kezdőpozícióval rendelkezik a kampánytérképen, valamint egyedi frakció-vonásokkal bír, így garantált a különleges élmény a nagy kampány során. Mindegyikük rutinos zsivány, illíria ardiusai a kalózkodást részesítik előnyben, az Odrüsz királyság trákjai kiváló íjászok, míg Tylis népe - a kelták kis-ázsiai vándorlásainak örökösei - új közelharci egységeiket képezi ki magas színvonalon.  
  • Új vallás – Az ardiusok és az Odrüsz királyság is egyedi, vallási épület-láncolatokkal rendelkezik, amelyek számos előnyt biztosítanak számukra a kampány játékmenete során.
  • Új technológiák – Mind az ardiusok, mind az Odrüsz királyság saját, egyedi technológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékos számára, hogy új egységeket és hatásokat nyissanak meg, amelyek helyettesítik a központi barbár kultúra technológiai fáit.
  • Új egységek – Kelta őseikhez hasonlóan a balkáni kultúra frakciói a központi barbár egységekkel rendelkeznek, de számos új egység is gazdagítja minden egyes frakció erőit.

KÉPGALÉRIA:

Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)
 
Total War ROME II Pirates and Raiders DLC PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére