Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód)

Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.670 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +47 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.
 

Hannibal at the Gates (Hannibál a kapuk előtt) a második pun háború kitörésének idejébe, a Földközi-tenger nyugati hadszínterére repít: az új kampánytérkép arra az időszakra összpontosít, amelyben az ókor két szuperhatalma, Róma és Karthágó vívott totális háborút. 

A történelem egyik legismertebb konfliktusa két kiváló rivális hadvezér - Scipio és Hannibál - taktikai zsenialitását mutatta meg. Képes leszel figyelemreméltó stratégiáik alkalmazására, esetleg túlszárnyalod őket? Hogyan fogod megváltozatatni a történelmet?

A háborúba Karthágó vagy Róma oldalán léphetsz be, parancsolhatsz a nemes Szürakuszai hellén városállamnak, vagy - a ROME II történetében először -  az ibériai frakció luzitán és arevák népeit irányíthatod.

 

Jellemzők:

  • A Földközi-tenger nyugati részének a ROME II térképénél részletesebb ábrázolása, amelyen a játékosok 19 - erőforrásokkal és településekkel - tarkított provincián terjeszkedhetnek. 
  • Mind Róma, mind Karthágó új polgári tech-tree ágakkal rendelkezik, amelyek a diplomáciára fókuszálnak. 
  • A Kr.e. 218 - 202 közötti eseményeket feldolgozó 'Hannibal at the Gates' minden egyes fordulója egy hónapot jelenít meg, a kampány pedig az évek mind a négy évszakát felöleli - szezonális játékhatásokkal kiegészítve.
  • Azon tábornokok számára, akik egy gyorsabb iramú Multiplayer Kampány játékot keresnek: a 'Hannibal at the Gates’ szűkebb földrajzi kiterjedése miatt a kooperatív és a kompetitív 2 fős kampányok célzottabbak és gyorsabbak, mint a játék teljes, 'nagy' kampánya. 
  • A 'Hannibal at the Gates' két új történelmi csatával bővíti a repertoárt: vár a cannaei csata (i.e. 216) és a zamai csata (i.e. 202). 
  • A hatalmas Róma és Karthágó mellett a játékosok a második pun háborút három új frakció egyikeként is végigharcolhatják: az arevákok, a luzitánok, és Szürakuszai mindegyike új frakcióvonásokkal, karakterisztikákkal, egyedi egységekkel és kampány kezdőhelyszínekkel rendelkeznek.
  • A hagyományos egységek mellett a 'Hannibal at the Gates' frakciói új egységekkel is rendelkeznek. Amennyiben rendelkezel a 'Hannibal at the Gates' kiegészítőkkel, ezek az egységek a ROME II 'nagy' kampányában is elérhetőek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére