Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód)

Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Total War ROME II - Hannibal at the Gates DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.
 

Hannibal at the Gates (Hannibál a kapuk előtt) a második pun háború kitörésének idejébe, a Földközi-tenger nyugati hadszínterére repít: az új kampánytérkép arra az időszakra összpontosít, amelyben az ókor két szuperhatalma, Róma és Karthágó vívott totális háborút. 

A történelem egyik legismertebb konfliktusa két kiváló rivális hadvezér - Scipio és Hannibál - taktikai zsenialitását mutatta meg. Képes leszel figyelemreméltó stratégiáik alkalmazására, esetleg túlszárnyalod őket? Hogyan fogod megváltozatatni a történelmet?

A háborúba Karthágó vagy Róma oldalán léphetsz be, parancsolhatsz a nemes Szürakuszai hellén városállamnak, vagy - a ROME II történetében először -  az ibériai frakció luzitán és arevák népeit irányíthatod.

 

Jellemzők:

  • A Földközi-tenger nyugati részének a ROME II térképénél részletesebb ábrázolása, amelyen a játékosok 19 - erőforrásokkal és településekkel - tarkított provincián terjeszkedhetnek. 
  • Mind Róma, mind Karthágó új polgári tech-tree ágakkal rendelkezik, amelyek a diplomáciára fókuszálnak. 
  • A Kr.e. 218 - 202 közötti eseményeket feldolgozó 'Hannibal at the Gates' minden egyes fordulója egy hónapot jelenít meg, a kampány pedig az évek mind a négy évszakát felöleli - szezonális játékhatásokkal kiegészítve.
  • Azon tábornokok számára, akik egy gyorsabb iramú Multiplayer Kampány játékot keresnek: a 'Hannibal at the Gates’ szűkebb földrajzi kiterjedése miatt a kooperatív és a kompetitív 2 fős kampányok célzottabbak és gyorsabbak, mint a játék teljes, 'nagy' kampánya. 
  • A 'Hannibal at the Gates' két új történelmi csatával bővíti a repertoárt: vár a cannaei csata (i.e. 216) és a zamai csata (i.e. 202). 
  • A hatalmas Róma és Karthágó mellett a játékosok a második pun háborút három új frakció egyikeként is végigharcolhatják: az arevákok, a luzitánok, és Szürakuszai mindegyike új frakcióvonásokkal, karakterisztikákkal, egyedi egységekkel és kampány kezdőhelyszínekkel rendelkeznek.
  • A hagyományos egységek mellett a 'Hannibal at the Gates' frakciói új egységekkel is rendelkeznek. Amennyiben rendelkezel a 'Hannibal at the Gates' kiegészítőkkel, ezek az egységek a ROME II 'nagy' kampányában is elérhetőek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére