Total War Rome II - Emperor Edition PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Total War Rome II - Emperor Edition PC (digitális kód)

Total War Rome II - Emperor Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
17.180 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +172 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A díjnyertes Total War sorozat egy teljesen új játékban tér vissza Rómába, hogy új minőségi mércét állítson fel a stratégiai játékok műfajában. Válj a világ első szuperhatalmává és parancsolj az ókori világ leghihetetlenebb hadigépezetének. Urald ellenségeidet katonai, gazdasági és politikai eszközökkel. Felemelkedésedet a csodálat és féltékenység egyaránt kísérni fogja, még legszorosabb szövetségeseid részéről is.

El fognak árulni, vagy te leszel az, aki előbb fordul régi barátai ellen? Harcolni fogsz azért, hogy megmentsd a Köztársaságot, vagy összeesküvést szősz, hogy Császárként egyedül uralkodhass?

Tervezd meg az ismert világ meghódítását a hatalmas, körökre osztott kampánymódban (amely 2 fős kooperatív és kompetitív játékot is lehetővé tesz). Összeesküvések, politika, intrikák, lázadások, hűség, becsület, ambíció, árulás. A döntéseid határozzák meg történeted kimenetelét.

Építs hatalmas seregeket, melyeknek aztán a csatatéren a valósidejű csatamódban parancsolhatsz. Tedd próbára taktikai készségeidet, amint közvetlenül irányíthatod emberek tízezreinek összecsapását az epikus szárazföldi és tengeri csatákban.

Harcolj Róma dicsőségéért a három család egyikeként, vagy irányítsd a sokszínű rivális civilizációkat – bármelyiket is választod, gyökeresen eltérő játékélményben lesz részed, több száz egyedi egységgel, az ostromgépektől, a nehézlovasságon át, a páncélos legionáriusokig, vagy a barbár berserkerekig.

Csodálj meg hihetetlen részletességgel ábrázolt ősi városokat és kolosszális hadseregeket, ahogy a lélegzetelállító csaták szemed előtt bontakoznak ki.

A részteles kameranézetek lehetővé teszik számodra, hogy megtekintsd az arcvonalban diadalittasan kiabáló, vagy épp a fájdalomtól üvöltő katonáidat, míg az új taktikai kamerával madártávlatból szemlélheted a vérontást, hogy jobban tájékozódj stratégiai döntéseid előtt.

Rendkívüli módon skálázható játékélmény, optimalizálható játék- és grafikus teljesítmény, amely megfelel mind az alacsony, mind a magas teljesítményű hardverek képességeinek.

Az Imperial Edition tartalmazza a megjelenésig rendelkezésre álló összes frissítést és javítást, valamint egy teljesen új kiegészítővel, az „Imperator Augustus” kampánycsomaggal várja a játékosokat.

Mindenki, aki rendelkezik a ROME II jelenlegi változatásval, az Imperial Edition megjelenésekor ingyenesen juthat az „Imperator Augustus” kampányhoz.

Az új "Imperator Augustus” kampány több száz órányi játékidőt nyújt az új hadjárattérképen, amely hűen tükrözi a Második Triumvirátus idejének geopolitikai viszonyait. Döntéseid határozzák meg annak a polgárháborúnak kimenetelét, amelyben Octavianus, Marcus Antonius és Lepidus harcoltak azért, hogy ki legyen a Római Birodalom első császára.

A kampány és a megjelenés óta bekerült fejlesztések (Twich.tv integráció, érintésvezérlés, új frakciók és egységek, Mac változat) mellett az Emperor Edition továbbfejlesztett politikai rendszert, átdolgozott építési láncokat, újraegyensúlyozott csatákat, és mind a hadjárat módban, mind a csaták során pazarabb látványt ígér.

"A ROME II messze a legambíciózusabb játékunk. Ezt a játékot többen, és hosszabb ideig játsszák, mint a Total War sorozat más tagjait. Komolyan vettük a rajongóink kéréseit. A rengeteg fejlesztéssel és az ingyenes tartalmakkal, amelyeket a ROME II a megjelenése óta kapott megpróbáltunk megfelelni az elvárásaiknak. Szeretnénk, ha az Emperor Edition-re mint az egyik legjobb játékunkra emlékeznének." - nyilatkozta Mike Simpson, a Total War csapat kreatívigazgatója.

"Az Emperor Edition-nel azt a totális polgárháborút kívántuk bemutatni, amely Julius Caesar meggyilkolása után tört ki” – nyilatkozta az Emperor Edition projekttel megbízott Jack Lusted a Creative Assembly-től. "A kampányban számos római és nem-római frakciót irányítva vehetsz részt, például első ízben irányíthatod Örményországot a játékban. Célunk az volt, hogy bemutassuk azt a hatalmi harcot, amelynek eredményeként Octavianus lett az első római császár. Ezt az epikus hadjáratot nyújtjuk át a Total War: Rome II játékkal már játszó rajongóinknak, megköszönve támogatásukat. "

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére