Total War ROME II Caesar in Gaul DLC PC (digitális kód)

Total War ROME II Caesar in Gaul DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.670 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +47 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Total War ROME II Caesar in Gaul DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.

Caesar in Gaul a Total War: ROME II külön hadjáratcsomagja, amely Julius Caesar a gall törzsek elleni háborús hódításaival foglalkozik. A játékosok négy játszható frakció közül választhatnak e konfliktus során: a gall arvernusok, a germán szvébek, a belga nerviusok, és Róma vár rád a Julius Caesar Commentarii de bello Gallico (Feljegyzések a gall háborúról) műve által ihletett kiegészítőben.

A Rome II-nél szűkebb időtartamot (i.e. 58-51) és földrajzi területet felölelő 'Caesar in Gaul' kampánytérképe Gallia és Britannia déli partvidékének kibővített, jóval részletesebb változatát tartalmazza.

A ROME II Gallia térképével összehasonlítva a Caesar in Gaul több régiót és provinciát, több (játszható és nem-játszható) frakciót tartalmaz, valamint megtalálhatóak benne a történelem híres hadvezérei és államférfiai, akiknek a játékos vagy parancsolhat, vagy küzdhet ellenük - a választott frakciótól függően.

Ez a háború, Caesar számára hatalmas hasznot és dicsőséget hozott, és rendkívül népszerűvé tette a rómaiak körében... kivéve a szenátorokat, akik felismerték, hogy az események folyamata során egyre több hatalmat ragad magához, ez pedig végül a diktátorrá válásához vezetett.

 

Jellemzők:

  • A Caesar in Gaul kampánytérképe Gallia egy továbbfejlesztett, részletesebb ábrázolása  amelyen a játékosok 18 - erőforrásokkal, településekkel és provincia központokkal - tarkított provincián terjeszkedhetnek.
  • Mind a négy új játszható frakcó egy hadvezérrel rendelkezik, aki egyben a játékost testesíti meg a hadjárat során.
  • Mivel a Caesar in Gaul egy jóval rövidebb időszakot ölel fel (i.e. 58-51) mint a ROME II hatalmas léptékű kampánya, minden egyes kör két hetet ölel fel, nem pedig egy évet.
  • Azon tábornokok számára, akik egy gyorsabb iramú Multiplayer Kampány játékot keresnek a Caesar in Gaul egy sor érdekes lehetőséget nyújt. 
  • A játék közepéig eljutó tábornokok új kihívásokkal szembesülnek, amelyek a ROME II polgárháborúit helyettesítik.   
  • A Caesar in Gaul az alesiai csatával bővíti a játszható történelmi csaták sorát. Alesia jelentette Caesar galliai hadjáratának fordulópontját, és Vercingetorix elfogását eredményezte, akit később Rómába vittek, és kivégeztek Caesar diadalmenete után.
  • Az új kampányban játszható frakciók mellett a Caesar in Gaul három új frakcióval bővíti az alapjátékot is. 
  • A hagyományos egységek mellett a Caesar in Gaul játszható frakciói új egységekkel is rendelkeznek. Amennyiben rendelkezel a kiegészítővel, ezek az egységek a ROME II 'nagy' kampányában is elérhetőek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére