Total War Battles: Shogun PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Total War Battles: Shogun PC (digitális kód)

Total War Battles: Shogun PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +13 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A Total War Battles: SHOGUN a 2012-es év egyik legsikeresebb mobilos stratégiai játéka végre PC-re, Mac-re is elérhető!

A Total War Battles: SHOGUN a gyors, dinamikus, taktikus küzdelmeket kombinálja az egység- és épületmenedzseléssel, a gyönyörűen ábrázolt, élethű középkori Japánban.

Egyedi, stílusos élmény: a Total War Battles SHOGUN az alapjáték kibővített, feljavított változata, amely maximálisan kiaknázza a PC-kben rejlő erőt, kezdve az élsimítással a feljavított árnyékokon át egészen a speciális effektekig. A nagyobb képernyő miatt a térképből is többet látni, így könnyítve meg a stratégiai fontosságú döntések meghozatalát.

A Total War Battles: Shogun Steam-exkluzív funkciókkal is rendelkezik, mint az achievementek vagy a ponttáblázat.

A vásárlás automatikusan megnyitj egy extra frakciót is,a Sendait, mely a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai-ban vethető be.

KÜZDJ A TOTÁLIS HATALOMÉRT A KÖZÉPKORI JAPÁNBAN!

Vezsd győzelemre a klánódat a több mint 10 óra hosszú kampány során.

ÉPÍTS FEL EGY OLAJOZOTTAN MŰKÖDŐ GAZDASÁGOT ÉS HADIGÉPEZETET!

Építs és menedzselj erőforrásokat és egységeket előállító bázisokat. Toborozz szamurájokat, íjászokat, lovasokat és nindzsákat. Minden győzelem után tapasztalati pont üti a markodat, melyből az egységek fejlesztését fedezheted - ne feledd, egy fejlettebb katona akár egy egész csata kimenetelét is befolyásolhatja!

ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE A VALÓS IDEJŰ CSATÁKNAK!

A Total War Battles: Shogun egy új valós idejű stratégiai rendszert vezet be, mely a széria veteránjait és az újoncokat is ki tudja szolgálni. A hatszögekre osztott térképen gyorsan mozgathatók az egységek, de a Bushidó szabály miatt sose fordulhatnak vissza, így téve minden eddiginél intenzívebbé a küzdelmeket, rákényszerítve a győzelemért való megdolgozásra.

SKIRMISH MÓD

Tudd le a hat különálló csatát Normal, Nehéz vagy Shogun nehézségi szinten. Próbálj a többi játékosnál több pontot szerezni, meghódítva a ponttáblázatot.

STRATÉGIA MINDENKINEK

A Total War rajongók a játék intenzív, mély harcrendszerét fogják értékelni, míg az újoncók a könnyen megtanulható szabályokat, a dinamikusan változtatható nehézségi szintet, illetve a segítségnyújtó rendszert, melynek hála ők maguk is veteránná képezhetik magukat.


© SEGA. THE CREATIVE ASSEMBLY AND THE TOTAL WAR LOGO ARE TRADEMARKS OR REGISTERED TRADEMARKS OF THE CREATIVE ASSEMBLY LIMITED. SEGA AND THE SEGA LOGO ARE EITHER REGISTERED TRADEMARKS OR REGISTERED TRADEMARKS OF SEGA CORPORATION. ALL RIGHTS RESERVED.ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére