Total War: ATTILA (PC) Steam

Total War: ATTILA (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
4.404 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +45 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Total War: ATTILA (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az éhínség, járványok és háborúk sújtotta sötét háttér előtt egy új hatalom emelkedik fel a Kelet hatalmas sztyeppéin. A harcoskirály egymillió lovassal a háta mögött közeleg, tekintetét pedig Rómára vetette. A többszörösen díjnyertes, a körökre osztott stratégiát a valósidejű taktikával ötvöző PC sorozat legújabb része, a Total War: ATTILA a játékosokat az Úr 395. évébe repíti. Az apokaliptikus zűrzavar idejébe, mely a Sötét középkor hajnala. Meddig mész el a túlélés érdekében? Elsöpröd az elnyomást a világ színéről, és egy saját, barbár Keleti királyságot hasítasz ki magadnak? Vagy a Római Birodalom utolsó maradványainak védőjeként felkészülsz a közelgő viharra, ebben a tökéletes, a túlélésért folytatott stratégiai kihívásban? Isten Ostora közeleg. A világod égni fog.

APOKALIPTIKUS PUSZTÍTÁSRENDSZER
Urald a tűz pusztítóan vad erejét a csatában: gyújts fel épületeket, rémítsd halálra a védőket, és törölj el egész városokat és területeket a kampánytérképről az új rombolási lehetőségekkel.

LEGENDÁS KIINDULÓPONT
A játékos a Nyugatrómai Birodalom irányítójaként hatalmas területek felett uralkodik a játék kezdetén, de hatalmát politikai csatározások gyengítik, és minden oldalról ellenségek fenyegetik. A dominancia hamarosan a puszta túlélésért folytatott harccá változik.

ÁTDOLGOZOTT JÁTÉKMECHANIKA
Az alapvető játékmenet és a felhasználói felület a Total War játékmechanika legutóbbi optimalizálásával és módosításaival még tovább fejlődött a politika, a családfa, a polgári irányítás és a technológiai fejlesztések terén.

HIHETETLENÜL RÉSZLETES KORRAJZ
Az új, a korra jellemző fegyverekkel és fegyverzetekkel, vallásokkal, kultúrákkal, és társadalmi átrendeződésekkel a Total War: ATTILA történelmünk e baljós korának pontos képét festi le.

KIEMELKEDŐEN VALÓSÁGHŰ LÁTVÁNYVILÁG
A kampány és a csaták látványvilágán elvégzett fejlesztések és optimalizálás következtében a civilizált világ pusztulása, és a közelgő apokalipszis hátborzongató látomásként tárul a játékosok szeme elé. Lélegzetelállító lépték, hangulat és még magasabb grafikai teljesítmény mellett lehetsz a végnapok, és egy új legenda születésének tanúja.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére