Toren (PC) DIGITÁLIS

Toren (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Toren (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Toren (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Toren (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tapasztald meg Toren titokzatos, időtlen világát, a brazil indie játékfejlesztő Swordtales első kalandjátékában. Te vagy Moonchild, a sorsod pedig az, hogy egy magányos út során megmászd a (Toren néven ismert) tornyot, és megtaláld célodat. Rejtvényeket kell megoldanod, és szörnyekkel kell szembenézned, miközben a szabadságvágy által hajtva azért küzdesz, hogy feljuss e gyönyörű, mégis veszélyes helyszín csúcsára. 

Tanulás és beteljesülés útja - A történet előrehaladtával karaktered gyermekből felnőtt nővé érik, ez pedig új játékmechanikák és kihívások elé állít a különböző életszakaszok és tanulási élmények során. Ezenkívül a tornyon belül fejlődik az Életfa, amely növekedésével új, felfedezhető területekhez, valamint meglelhető tárgyakhoz biztosít hozzáférést.

Életre kelt költészet - A Torenben a dark fantasy történetmesélés és egy szimbolumokkal teli univerzum találkozik. A titokzatos, fantasztikus hangulatot a díjnyertes art design és az eredeti zene adja át. Ahogy egyre előrébb jutsz utad során, megleled a költészet tekercseit, amelyekből megtudhatod Toren háttértörténetét és valódi eredetét, emellett pedig segítenek a Moonchild-nak abban, hogy meglelje célját.

Összetett rejtvények és fejtörők - A játék minden szakaszában új és egyre halálosabb kihívások várják a játékost: környezeti rejtvények megoldása, a veszélyes lények támadásainak elkerülése és túlélése, végül pedig a végső főellenfél legyőzése.

 

A Swordtales: Toren ™, a Toren Game ™, a Swordtales ™ és a Toren ™ játék egyéb nevei és karakterei ™ 2015 Swordtales- ALCV Entertainment Digital LTD. Copyright © 2015 Swordtales- ALCV Entertainment Digital LTD. Minden jog fenntartva.

Copyright © 2015 Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva.

A Versus Evil ® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére