Toki (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Toki (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Toki (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Toki (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Toki (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A bolond majom visszatérése!
Toki egy újabb kalandra indul! Az 1989-ben, eredetileg játéktermi gépekre megjelent kultikus akció/platformjáték egy szuper-majmos új verzióval tér vissza, amely teljesen új, kézzel rajzolt grafikákkal és újrahangszerelt zenével rendelkezik.

Toki, a harcos békésen élt a dzsungelben kedvesével Mihóval. A semmiből felbuikkanó, borzalmas voodoo varázsló, Vookimedlo és szörnyű démon Bashtar azonban elrabolta Miho-t, szegény Tokit pedig csimpánzzá változtatta! Szerelmének minden oka megvan az aggodalomra, hiszen kedvese egy szőrös, fásult majom lett... 

Fedezd fel 30 év elteltével újra Tokit:
Tokiként játszva felfedezheted a gonosz lények által megtámadott buja környezetet!
A Labirintust, a Neptunusz-tavat, a Tűzbarlangot, a Jégpalotát, a Sötétség dzsungelét de még az Arany Palotát is megfertőzték Vookimedlo szolgái. És Miho megmentése sem lesz könnyű! Ezek a megvetendő és rettenetes lények olyan barátságos nevekkel rendelkeznek, mint Boloragog, Rambacha, Mogulvar, Zorzamoth és Bashtar... És ha hinni lehet Tokinak, nem épp egy sétagalopp, ami rá vár!

Ahhoz, hogy sikerrelj járj, a legjobbat kell kihoznod az adott helyzetből. Szerencsére Toki járhat, ugorhat, úszhat, mászhat és köpködhet! Igen, nagyszerűen használja a nyálát, hogy elpusztítsa ellenségeit…

Nőjj fel a videojátékok aranykorának legendás nehézségéhez:
"Insert coin” (Dobj be egy érmét)… Emlékszel még, amikor a nehezen megkeresett zsebpénzedet játéktermi gépekbe tömted, csak azért, hogy befejezd kedvenc játékodat? Most ugyanezt a kihívásokkal teli játékmenetet élvezheted - és a malacperselyt sem kell feltörnöd. Írd fel nevedet a legmagasabb pontszámokat tartalmazó ranglista tetejére!
A kezdő játékosok is élvezhetik a játékot, az új, könnyített nehézségi szintnek köszönhetően. 

Egy mesterien kivitelezett remake:
A játékot Philippe Dessoly - az olyan jól ismert manga rajzfilmek, mint például a Captain Harlock és az UFO Robot Grendizer, valamint képregények és videojátékok illusztrátora - teljes egészében kézzel rajzolta újra. 1991-ben a Toki Amiga verzióján, 1992-ben pedig a Mr. Nutz játékon dolgozott. Rajzai révén a Toki majmosan jó látványvilága még tovább feljődött.

A zenét a zeneszerző, Raphaël Gesqua teljesen újrahangszerelte, hogy Toki kalandjához egy retro és modern soundtrack párosuljon. Ez a díjnyertes zeneszerző több mint száz videójátékhoz készített zenéket.

A technikai oldalon pedig Pierre Adane fejlesztő fáradhatatlanul munkálkodott azon, hogy ezt az izgalmas élményt életre keltse. Emellett ő dolgozott a Mr. Nutz-on (1992), és ő alkotta meg a Top Spin (2003) teniszjátékot is.

©1989 - 2019 TAD Corp.
©2019 Anuman Interactive SA. Kiadja az Anuman Interactive SA. A Microïds az Anuman Interactive SA bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére