This War of Mine PC (digitális kód)

This War of Mine (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +44 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

This War of Mine (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A magyar felirathoz a Steam-es telepítést követően a játék kezdőképernyőjén kattints a "babel" gombra, majd a következő képernyőn a REFRESH-re. Ezt követően a listában megjelenik a magyar nyelv, amelynek letöltését követően a játék beállításainál a LANGUAGE opció alatt kiválaszthatod a magyar nyelvet. Ezután kattints az APPLY gombra, és máris magyar nyelven játszhatod a játékot.


A XXI. században csak egy dolog biztos: háború bárhol és bármikor kitörhet. És ha a városod kerül ostrom alá, jobb ha tudod, hogy nem vagy rá felkészülve.

A HÁBORÚ IGAZI ARCA. A CIVILEK SZEMSZÖGÉBŐL.
A This War Of Mine a háborút egy új nézőpontból mutatja be: az elit katonák helyett a túlélni próbáló civilek egy csoportjának szemszögéből. Az élelmiszerhiánnyal, korlátozott vagy teljesen hiányzó orvosi ellátással, és a folytonos fenyegetést jelentő külvilág nehézségeivel szembesülve a játékosoknak folyamatosan élet-halál döntéseket kell hozniuk, hogy átvészeljék a napot, és megéljék a következőt.

REJTŐZKÖDJ NAPPAL. CSELEKEDJ AZ ÉJ LEPLE ALATT.
Az éjszakák és a nappalok váltakozása diktálja a játék ritmusát és tempóját. Nappal orvlövészek akadályoznak meg abban, hogy elhagyd a menedéked. Ez azt jelenti, hogy ebben az időben a civilek csoportjáról kell gondoskodnod, miközben fejleszted búvóhelyeteket azáltal, hogy a háború túléléséhez szükséges tárgyakat készítesz.

ÉLET-HALÁL DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK.
Dönts a lelkiismereted szerint, és hozz döntéseket életről és halálról. Próbálj megvédeni mindenkit, vagy hozz áldozatokat, hogy elviseld a későbbi nehézségeket. A háborúban nincsenek jó és rossz döntések, csak a túlélés számít. Ezt minél hamarabb megérted, annál jobb.

 

 

© 2014 11 bit studios S.A. This War of Mine™, 11 bit studios™, 11 bit launchpad™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére