Theatre of War 2: Centauro (PC) DIGITÁLIS

Theatre of War 2: Centauro (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +6 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Theatre of War 2: Centauro (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM! A kiegészítő futtatásához szükséges a Theatre of War 2: Africa 1943 alapjáték Steam változata.

FIGYELEM! A Centauro telepítését követően az alapjáték nyelve angolra áll át.


Theatre of War 2: Centauro kritikai elismerést szerzett Theatre of War 2: Africa 1943, a Második Világháborús taktikai játék új kiegészítője.


Az új kiegészítőcsomag, a Theatre of War 2 – Centauro a 131-es Centauro Páncéloshadosztállyal, valamint a részvételükkel Észak-Afrikában 1942. decembere és 1943. május közepe között lezajlott csatákkal foglalkozik. A 131-es Centauro Páncéloshadosztály (olaszul 131a Divisione Corazzata "Centauro") az Olasz Hadsereg egyik páncéloshadosztálya volt a Második Világháború idején.

A csomag egy új hadjáratot tartalmaz, melynek küldetései a líbiai El Ageyla közelében zajlott hátvédharcoktól a tunéziai ütközetekig dolgoznak fel csatákat. A történelmi dokumentumok alapján pontosan rekonstruált tíz pályán új észak-afrikai sivatagi és hegyi terepek találhatók. Tíz új, valódi tunéziai csatákon alapuló küldetés is helyet kap, melyben a tábornokjelöltek ellentámadásokat, áttöréseket, bekerítő hadműveleteket, megerősített védelmi műveleteket és észrevétlen támadásokat irányíthatnak. Tíz új harcjármű is bemutatkozik ebben a kiegészítőben, köztük a Semovente M40 tankpusztító, a Carro Armato M13/40 közepes harckocsi, az Autoblinda AB 40 páncélozott autó, és még számos másik.

A Theatre of War II-t a PC-n valaha játszott legvalószerűbb modern csataszimulációként tartják számon. Az 1943-as tunéziai hadműveletek eseményeit feldolgozó játékban a játékosok a Rommel vezette német Afrika Korps-t irányíthatják utolsó nagyszabású támadásuk során, vagy az ellenük felvonuló, Montgomery és Eisenhower vezette angol és amerikai csapatok élére állhatnak, három hadjárat tizenöt küldetése során.

 

 

© 2016 1C Company. All rights reserved.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére