THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS

THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az SNK PLAYMORE 2D-s verekedős sorozatának zászlóshajója, a THE KING OF FIGHTERS XIII visszatér eddigi legteljesebb változatában!

A korábban konzol exkluzív lehetőségek, mint például a világ játékosaival való internetes küzdelmeket biztosító Online Mód, a King of Fighters újoncok számára remek kiindulópontot jelentő Oktató Mód, valamint a visual novel formában számos exkluzív epizódot tartalmazó Sztori Mód mind a THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition része, ráadásul feljavított formában!
További extraként az „Iori with the Power of Flames”, a „NESTS Style Kyo” és a „Mr. Karate” DLC karakterek már a játék kezdetétől használhatók, melyekkel együtt 36 főre bővül a játék harcosainak kínálata.
Itt az ideje, hogy szembenézz riválisaiddal világszerte!

 

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 3-3 ELLENI CSAPATOS KÜZDELEM
  Válassz az előre összeállított csapatok közül, vagy alkosd meg sajátodat 3 harcossal és küzdj meg más csapatokkal a győzelemért! Alakítsd ki csapatod taktikáját a számodra legmegfelelőbb karakterek kiválasztásával!
 • SZTORI MÓD
  Ebben a módban felfedezheted az Arcade verzióból kimaradt különböző háttértörténeteket. Ismerd meg az „Ash Saga” cselekményét és titkait a főszereplő, Ash Crimson, valamint a bajnokságon közvetlenül nem résztvevő más karakterek szemén keresztül. Döntéseid és küzdelmeid eredménye új sztorielemeket fedhet fel, így próbálj ki különböző beállításokat minden helyszínen!
 • INTERNETES HARCOK
  A THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition egy teljesen feljavított netkódot használ, ami biztosítja a lehető legjobb internetes küzdelmekért! Az új netkód feljavítja a te és ellenfeled közti kommunikáció sebességét, valamint számítógéped teljesítményéhez szabja az internetes játékélményt.
  A THE KING OF FIGHTERS XIII Steam Edition három különböző internetes játékmódot tartalmaz, melyekben a játékosok kihívhatják riválisaikat világszerte:
  - „Ranked Match”: küzdj előre meghatározott feltételek mellett, a küzdelem eredménye pedig megjelenik majd az eredményeid között.
  - „Player Match”: az ebben a módban vívott harcok nem lesznek hatással az eredményeidre.
  - „Friend Match”: ebben a módban kihívhatsz más játékosokat és izgalmas harcokat vívhatsz velük.
 • KÜLDETÉSEK
  Teljesíts három különböző típusú küldetést és fejleszd tovább képességeidet!
  „TIME ATTACK”: Győzd le az összes CPU ellenfelet a lehető legkevesebb idő alatt!
  „SURVIVAL”: Válassz ki egy karaktert és verekedd át magad annyi CPU ellenfélen, amennyin csak tudod.
  „TRIAL”: Ebben a módban karakterenként 10, többnyire kombókra vonatkozó kihívást teljesíthetsz. Ha sikerül teljesítened mind a 10 kihívást, mesterien elsajátítottad az adott karakter kombóit.
 • OKTATÓ MÓD
  Rose Bernstein, a bajnokság házigazdája megtanít az alapvető technikák, valamint a képességsávok használatára. Az újonc King of Fighters játékosoknak érdemes itt kezdeniük, hogy megismerkedjenek a játék alapjaival. 
 • TESTRESZABÁS
  Ebben a módban kedved szerint szerkesztheted internetes profilodat és változtathatod meg a karakterek színpalettáját. Összeállíthatod az internetes küzdelmekhez használt csapatod, felhasználhatod a játék során szerzett ikonokat, valamint beállíthatsz egy előre megadott üzenetet is profilodhoz. Minden karakterhez legfeljebb öt színpalettát készíthetsz. Mutasd meg egyéniségedet a globális küzdőtéren! 
 • BEÁLLÍTÁSOK
  A ’grafikai beállítások’ segítségével a játékosok kedvük szerint válthatnak a különböző képfrissítési szintek, valamint egyszerűsített hátterek között.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére