The Good Life (PC) DIGITÁLIS

The Good Life (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Good Life (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Good Life (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Good Life (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Mint sokaknak, Dereknek is tele a hócipője, és arról álmodozik, hogy kilép a kilenctől-ötig tartó mindennapi mókuskerékből. Mikor megtudja, hogy elhunyt nagybátyja egyedüli örökösként rá hagyta a Carpe Diem Boats céget - amely a JoJo-szigetek festői szépségű trópusi paradicsomában található - egy másodpercig sem gondolkozik, hogy mit tegyen. Hiszen egy új élet vár rá! Egy hosszú utazást követően dögös barátnőjével  - Michelle Joyce-szal - végre megérkezik a szigetre, ahol a gyönyörű napfelkeltéket élvezve végre egy saját yachtcégük van! Az unalmas irodai léthez képest ez az élet azért sokkal jobbank tűnik. Végre hirtelen jóra fordultak a dolgok, és jó élni!

 

Jellemzők:

  • Számos luxushajó áll rendelkezésedre, amelyekkel változatos küldetéseken vehetsz részt az ultra-realisztikus trópusi vizeken, hogy megcsináld a szerencsédet. 
  • Fedezz fel hatalmas, trópusi helyszíneket, több, mint 50 kikötővel, és több tucat, felfedezésre váró helyszínnel. 
  • Válj profi kapitánnyá, és tanuld ki mind a hat eltérő hajótípus vezetését. 
  • Valósághű időjárási viszonyok, dinamikusan váltakozó napszakok. 
  • Kutass kincsek után a mélyben, ments meg fulladozó úszókat, kerüld el a kalózok támadásait, és válj gazdaggá és híressé!
  • Építsd fel saját kereskedelmi birodalmadat a bevételeidből, vásárolj és adj el ingatlanokat ebben a trópusi paradicsomban, birtokolj mindent, a napozóágyaktól, a strandházakon, bungalókon, éttermeken, és villákon át, egészen a szállodákig. 
  • Játssz 9 másik NPC kapitány ellen, akik az üzelti életben versenyeznek ellened. Legyél te a legjobb, szerezz több pénzt, mint a többiek, és légy te a JoJo-szigetek leggazdagabb mágnása!

 

 

The Good Life © 2012-2014 immersionFX Games. Developed by immersionFX Games. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére