The Evil Within The Consequence DLC PC (digitális kód)

The Evil Within: The Consequence - DLC2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.569 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +16 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

The Evil Within: The Consequence - DLC2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismerd meg a túlélő-horror egy új szemszögből a kétrészes, történetközpontú élmény segítségével, amelyet a The Evil Within: The Assignment és a The Evil Within: The Consequence nyújt. A játékosok Juli Kidman nyomozót, Sebastian Castellanos titokzatos társát alakítják egy párhuzamos történetben, amely arra a kérdésre próbál meg választ adni, hogy hol volt Julie a The Evil Within történései alatt. Útja során nyugtalanító, eddig nem látott ellenségekkel találkozik, új titkokra derít fényt, és újabb borzalmakat fedez fel. A The Assignment és a The Consequence a The Evil Within rajongóinak tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megismerjék Kidman nyomozó hátsó szándékát és titkozatos kapcsolatát a Mobius-szal, a The Evil Within szörnyű eseményei mögött álló csoporttal.  

 

Főbb jellemzők:

Irányítsd Juli Kidmant!

Vedd fel Juli Kidman - Sebastian Castellanos a The Evil Within-ben megismert titokzatos társának - szerepét. Fejtsd meg a titkot, hogy mi történt vele, és fedezd fel az igazságot a Mobius-szal való kapcsolatáról.

 

Fejtsd meg a rejtélyt!

Fedezd fel a STEM rendszer mögött lapuló titkot és éld újra az első rész rettenetes eseményeit egy új szemszögből. Végül a játékosoknak lehetősége nyílik arra, hogy szembenézzenek a titokzatos szervezettel, amelyről azt gondolják, hogy a történések mögött áll.

 

A túlélés határai

Ismerj meg új fenyegetéseket, amelyek a The Assignment és a The Consequence árnyékaiban lesnek rád. A játékosoknak ahhoz, hogy túléljék eme szörnyűségeket mind a lopakodást, mind Juli Kidman zseblámpáját használniuk kell, a rendelkezésre álló szűkös erőforrásokkal egyetemben, nem is beszélve arról, hogy folyamatosan észnél kell lenniük, hogy elkerüljék és legyőzzék a hátborzongató ellenségeket.

 

 

© 2015 ZeniMax Media Inc.  Developed in association with Tango Gameworks.  The Evil Within, Tango, Tango Gameworks, the TA logo, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries.   [All other trademarks or trade names are the property of their respective owners.]  All Rights Reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére