The Escapists PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

The Escapists PC (digitális kód)

The Escapists PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 7 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.330 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +34 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

The Escapists PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A The Escapists egy könnyed betekintést nyújt a börtönélet mindennapjaiba, ahol célod - ahogy az már csak a fogvatartottaknál szokás - nem lehet más, mint a szökés. A fegyőrök éber tekintete által kísért játékosoknak a napi rutinjukat kell követniük, miközben titokban fogvatartóik orra előtt csenik el a szökéshez szükséges tárgyakat. A potenciális szökevények megtanulják, hogyan kell látszólag ártatalmatlan tárgyakat kombinálva a szökés eszközeit, sőt akár fegyvereket is létrehozni, használatukkal pedig a legmerészebb elterelő taktikákat végrehajtani.

A játékosoknak meg kell tanulniuk, hogy mikor jobb beállni a sorba, és elkerülni a feltűnést, valamint a rendelkezésükre álló időt okosan kihasználva miközben saját szökési tervük megvalósításán dolgoznak. A börtön napi rutinjának megtanulása és az ehhez történő igazodás, valamint a lehetőségek meglátása - erről szól a rácsok mögötti élet. A lehetséges szökési lehetőségek felismerése, sőt az őrök félrevezetése hamarosan szinte természetessé válik számodra.

Miközben nem feldekezhetsz el megjelenni a névsorolvasáson, a rád bízott börtönmelók elvégzéséről, vagy arról, hogy rabtársaidat a saját oldaladra állítsd, lehetőséged nyílik arra is, hogy karaktered statisztikáit különböző módokon fejleszd: növeld meg a szellemi képességeket és ne felejts el a rendszeres testmozgást sem! Találd meg az egyensúlyt a napi rutin és a szökés körültekintő tervezése között, hogy elérd végső célodat - a szökést és a szabadságot!

 

Jellemzők:

 

  • 8 teljesen működőképes börtön, napi rutinnal, hogy ízelítőt kaphass, hogy milyen *igazából* az élet a hűvösön!
  • 10 különböző elvállalható börtönmeló - feltéve, ha rendelkezel a felvételükhöz és az megtartásukhoz szükséges tudással.
  • Több mint 185 egyedi, magtalálható tárgy, amelyeknek még talán valami hasznuk is van. (A Team17 teljes mértékben támogatja az olyan különböző fegyverek, mint az improvizált szúrófegyverek, nuncsakuk, buzogányok használatát - ameddig az természetesen egy fiktív környezetben történik!).
  • Különfajta szívességek, amelyeket elvégezhetsz rabtársaidnak – mert nem pont most akarod kihúzni náluk a gyufát, ugye?
  • Iszonyatosan megosztó és hihetetlenül vicces cellatársak és fegyőrök biztosítják szórakozásodat, valamint garantálják, hogy figyelmed egy másodpercre se lankadjon.
  • Számos menekülési kidolgozásra váró terv és menekülési útvonal, hogy te is megszerezd a ‘The Escapist’ címet!
  • Több mentési hely, hogy egyszerre ne csak egy szökési terven dolgozhass.
  • Gyűjthető Steam teljesítmények.
  • Steam Ranglisták – Sikeres szökésed után megnézheted, hogyan teljesítettél a többi, sikeresen "télakolt" szökevényhez képest.
  • Börtönszerkesztő - hozd létre a nulláról a saját fogház-remekművedet és osszad meg a közösséggel!

 

 

The Escapists. Developed by Mouldy Toof Studios. © 2014. The Escapists and Mouldy Toof Studios are trademarks or registered trademarks of Mouldy Toof Studios. The Escapists published by Team17. © 2014. Team17 is a registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

 

 

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Dual Core CPU 2.4 gHz
RAM:
2 GB RAM
GPU:
Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 8000, ATI Radeon HD 4800 Series
OS:
Windows XP
Tárhely:
500 MB available space
Hang:
Windows Compatible Card
Hálózat:
Broadband Internet connection
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére