The Escapists PC (digitális kód)

The Escapists (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 7 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Escapists (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Escapists (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

       

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

The Escapists (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A The Escapists egy könnyed betekintést nyújt a börtönélet mindennapjaiba, ahol célod - ahogy az már csak a fogvatartottaknál szokás - nem lehet más, mint a szökés. A fegyőrök éber tekintete által kísért játékosoknak a napi rutinjukat kell követniük, miközben titokban fogvatartóik orra előtt csenik el a szökéshez szükséges tárgyakat. A potenciális szökevények megtanulják, hogyan kell látszólag ártatalmatlan tárgyakat kombinálva a szökés eszközeit, sőt akár fegyvereket is létrehozni, használatukkal pedig a legmerészebb elterelő taktikákat végrehajtani.

A játékosoknak meg kell tanulniuk, hogy mikor jobb beállni a sorba, és elkerülni a feltűnést, valamint a rendelkezésükre álló időt okosan kihasználva miközben saját szökési tervük megvalósításán dolgoznak. A börtön napi rutinjának megtanulása és az ehhez történő igazodás, valamint a lehetőségek meglátása - erről szól a rácsok mögötti élet. A lehetséges szökési lehetőségek felismerése, sőt az őrök félrevezetése hamarosan szinte természetessé válik számodra.

Miközben nem feldekezhetsz el megjelenni a névsorolvasáson, a rád bízott börtönmelók elvégzéséről, vagy arról, hogy rabtársaidat a saját oldaladra állítsd, lehetőséged nyílik arra is, hogy karaktered statisztikáit különböző módokon fejleszd: növeld meg a szellemi képességeket és ne felejts el a rendszeres testmozgást sem! Találd meg az egyensúlyt a napi rutin és a szökés körültekintő tervezése között, hogy elérd végső célodat - a szökést és a szabadságot!

 

Jellemzők:

 

  • 8 teljesen működőképes börtön, napi rutinnal, hogy ízelítőt kaphass, hogy milyen *igazából* az élet a hűvösön!
  • 10 különböző elvállalható börtönmeló - feltéve, ha rendelkezel a felvételükhöz és az megtartásukhoz szükséges tudással.
  • Több mint 185 egyedi, magtalálható tárgy, amelyeknek még talán valami hasznuk is van. (A Team17 teljes mértékben támogatja az olyan különböző fegyverek, mint az improvizált szúrófegyverek, nuncsakuk, buzogányok használatát - ameddig az természetesen egy fiktív környezetben történik!).
  • Különfajta szívességek, amelyeket elvégezhetsz rabtársaidnak – mert nem pont most akarod kihúzni náluk a gyufát, ugye?
  • Iszonyatosan megosztó és hihetetlenül vicces cellatársak és fegyőrök biztosítják szórakozásodat, valamint garantálják, hogy figyelmed egy másodpercre se lankadjon.
  • Számos menekülési kidolgozásra váró terv és menekülési útvonal, hogy te is megszerezd a ‘The Escapist’ címet!
  • Több mentési hely, hogy egyszerre ne csak egy szökési terven dolgozhass.
  • Gyűjthető Steam teljesítmények.
  • Steam Ranglisták – Sikeres szökésed után megnézheted, hogyan teljesítettél a többi, sikeresen "télakolt" szökevényhez képest.
  • Börtönszerkesztő - hozd létre a nulláról a saját fogház-remekművedet és osszad meg a közösséggel!

 

 

The Escapists. Developed by Mouldy Toof Studios. © 2014. The Escapists and Mouldy Toof Studios are trademarks or registered trademarks of Mouldy Toof Studios. The Escapists published by Team17. © 2014. Team17 is a registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére