The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ!

The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ!
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő szimulátor játékaink között:

The Escapists 2 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rendeld elő a The Escapists 2 játékot, hogy egy további idegőrlő szökésben vehess részt - remegj meg a Dicsőséges Rendszer (The Glorious Regime) előtt!

Tapasztald meg a dzsungel mélyén található titkos létesítményből való szökés izgalmát. Szabadság utáni vágyadban elszántnak és eltökéltnek kell lenned, hogy elkerüld a megingathatatlanul hűséges őröket, az állandó felügyeletet, sőt, magát a dicsőséges Vezért is.


 

A tökéletes sandbox börtönjáték!

Tégy kockára mindent, hogy megszökj a világ legkeményebb börtöneiből. Fedezd fel az eddigi legnagyobb - többszintes, tetőkkel, szellőzőjáratokkal, és földalatti alagutakkal rendelkező - büntetés-végrehajtási intézeteket.

Élj a börtönök szabályai szerint, vegyél részt a névsorolvasásokon, végezd el a rád osztott melókat, és kövesd a szigorú napirendet, miközben titokban saját szökési terved megvalósításán dolgozol.
Szökési kalandjaid a fagyos tundrától egy sivatagi vonaton át egészen a világ végéig vezetnek.

Szökevények, gyülekező!

Csatlakoz 3 barátodhoz, hozzátok létre a tökéletes szökevény-brigádot, és dolgozzátok ki a valaha volt legvadabb meneküléseket! Online, de akár egy kanapén ülve is belevághattok a kalandba. Együttműködve pedig még bonyolultabb és merészebb szökési terveket hozhattok létre.

Versenyképesnek érzed magad? Ugorj fejest a kompetitív módba, és mutasd meg, hogy képes vagy a barátaidnál gyorsabb szökésre. Ha pedig minden kötél szakad, rendezd a nézeteltéréseket egy bunyóval a börtönudvaron!

 

Alkosd meg SAJÁT "sittesedet"!

Itt az idő, hogy az általad irányított rab végre tényleg a sajátod legyen. Használd a testreszabási lehetőségek széles választékát, és tedd karakteredet valóban egyedivé. Mert fontos, hogy stílusos legyél, miközben szökésedet tervezed.

 

Hozd létre egyedi szökésed!

A börtönélet rákényszerít, hogy találékony legyél, és a rendelkezésre álló, korlátozott eszközöket használd. Olyan hétköznapi tárgyak - mint például a szappan, vagy a zoknik - kombinálásával kell új fegyvereket és szerszámokat készítened, amelyek segítenek abban, hogy elérd célodat. Lopj villákat a kantinból, hogy alagutat áss a celládban, és készíts egy posztert magazinokat és ragasztószalagot használva, hogy elrejtsd a bizonyítékokat. Gyorsan rá fogsz jönni, hogy a ragasztószalagokkal (szinte) bármi megoldható!

 

Készülj fel a harcra!

Az Escapists 2 egy vadonatúj harcrendszert vezet be, hogy minden börtönbunyó még izgalmasabbá és interaktívabbá váljon. Védekezz és hozz létre támadás-láncolatokat, miközben 'körbetáncolod' a befogott ellenfeleidet, hogy a többiek felé kerekedj a harcban! Először persze ne felejtsd el meglátogatni az edzőtermet, hogy megszerezd az szükséges fizikumot!

 

Új utak a szabadságba!

Ahogy egyre keményebbek lesznek a börtönök, úgy kell egyre kreatívabbá válnod a szökési terveiddel. Rengeteg lehetőséged van, hogy szinte bármelyik sittről kijuss!

 

Jellemzők:

  • 10 börtön
  • Többjátékos kooperatív és kompetitív játékmód, akár 4 játékos részvételével
  • Drop-in/Drop-out online és osztott képernyős multiplayer
  • Több mint 300 testreszabási lehetőség
  • Többszintes börtönök

 

 

 

The Escapists 2 developed by Mouldy Toof Studios and Team17 Digital Ltd © 2017. Published by Team17 Digital Ltd. All trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

·

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére