The Elder Scrolls V Skyrim Dawnguard DLC PC (digitális kód)

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 A The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard futtatásához szükséges a THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM alapjáték Steames változatának megléte.

A DAWNGUARDTM az első hivatalos kiegészítő a The Elder Scrolls V: Skyrim® című játékhoz, ami 2011-ben az év játéka volt. Harkon Vámpír Úr újra hatalomra került. Az Elder Scrolls segítségével akarja végrehajtani az elképzelhetetlent - meg akarja semmisíteni a Napot. Csatlakozol az ősi Dawnguard rendhez, és megállítod őt? Vagy te magad válasz Vámpír Úrrá? Új kalandok sorozata és számos új helyszín vár, a végső választás pedig a te kezedben van.

 

Jellemzők:

  • Új fegyverek, varázslatok és kiáltások
    Csatlakozz a Dawnguardhoz és használd a vadonatúj nyílpuskákat és Dragonbone (sárkánycsont) fegyvereket. Használj új varázslatokat és kiáltásokat, például a Soul Tear kiáltást, ami kitépi az ellenségeid lelkét és kegyencekké változtatja őket.
  • Légy te a Vámpír Úr
    Állj a vámpírok oldalára és légy te magad a Vámpír Úr! Szállj a talaj fölött, vagy változz át denevérekké, lebegtesd az ellenségeidet miközben elszívod életerejüket!
  • Új helyszínek és teremtmények
    Két új, fejleszthető erődítmény, a Volkihar kastély vagy a Dawnguard erőd közül választhatsz magadnak otthont. Harcolj új teremtmények (Death Hound-ok, Gargoyle-ok, Armored Troll-ok és vadonatúj sárkányok) ellen.

 

© 2012 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. The Elder Scrolls, Skyrim, Dawnguard, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are trademarks or registered trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére