The Elder Scrolls Online - Summerset Digital Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL

The Elder Scrolls Online - Summerset Digital Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Elder Scrolls Online - Summerset Digital Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Elder Scrolls Online - Summerset Digital Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő mmo játékaink között:

The Elder Scrolls Online - Summerset Digital Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék használatához folyamatos internet kapcsolat szükséges. A havidíj fizetése nem kötelező, de az ezzel elérhető prémium tagság különféle előnyökkel jár.

 

Aktivációs instrukciók:

A vásárlás során kapott termékkulcsot aktiváld a http://www.elderscrollsonline.com/en-gb oldalon. Ehhez először egy új felhasználói fiókot kell létrehoznod (a bal oldalon az ACCOUNT fülnél), amely hozzárendelésre kerül a játékhoz, illetve a játékbeli fejlődésedhez. A regisztrációt és a belépést követően nyílik lehetőséged a termékkulcs aktiválására, valamint a telepítési fájl letöltésére, amely automatikusan letölti és telepíti a játékot a számítógépedre.

A játék az indításkor kérni fogja, hogy bejelentkezz a felhasználói fiókodba.


A The Elder Scrolls Online: Summerset Digital Collector's Edition kiadás exkluzív bónusztartalmai:

  • Exkluzív hátas: Bloodshadow Wraith Steed 
  • Exkluzív pet: Fledgling Gryphon 
  • Emote csomag: House of Reveries 
  • Exkluzív kosztüm: Divine Prosecution 
  • Exkluzív mementó: Psijic Scrying Talisman

 

 

 

A JÁTÉKRÓL:

 

The Elder Scrolls Online: Summerset a ZeniMax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (ESO) következő fejezete, melyben a játékosok Summerset bámulatos szigetére látogathatnak el és járhatják be a Nemes Elfek ősi otthonát az 1994-es The Elder Scrolls: Arena óta először, valamint felfedezhetik továbbá Artaeum szigetét, a rejtélyes Psijic Rend és varázslóinak otthonát. Tamriel sorsa és egyensúlya ismét az ESO hőseinek kezében van.

Az idei fejezet egy hatalmas, lélegzetelállító és semmihez sem fogható új területet tár a játékosok elé, új képességvonallal és elsajátítható varázslatokkal, kibővített tárgykészítési rendszerrel, hogy még erősebb felszereléseket kovácsolhassanak, valamint az ESO epikus és díjnyertes történetének folytatásával. Több, mint 30 órányi új sztori tartalmával a The Elder Scrolls Online: Summerset izgalmas és innovatív módokon terjeszti ki az ESO határait, lebilincselő kalandokra invitálva az új és veterán játékosokat egyaránt.

 

JELLEMZŐK:

Egy új Elder Scrolls Online fejezet mindenkinek

 

The Elder Scrolls Online: Summerset az ESO tavalyi ESO: Morrowind részeként bemutatott fejezet struktúrájára épít, hatalmas mennyiségű tartalmat és lehetőséget kínálva, melyek elérhetők és élvezhetők az új és veterán játékosok számára egyaránt.

 

  • Új játékosok: Az új játékosok karakterük megalkotását követően rögtön elmerülhetnek a The Elder Scrolls Online: Summerset izgalmaiban egy új oktató és gyakorló rész teljesítése után anélkül, hogy végig kéne játszaniuk az ESO korábbi tartalmait. Mivel a The Elder Scrolls Online: Summerset tartalmazza az alapjátékot is, így ráadásul több száz órányi további kaland elé is nézhetnek Tamrielben. 

  • Jelenlegi játékosok: Az ESO veteránok már meglévő karakterükkel is beléphetnek a Summerset világába, ahol szintjüktől függetlenül garantáltan találnak majd számukra megfelelő tartalmakat.  
  • Nem játszottál már egy ideje az ESO-val? A The Elder Scrolls Online: Summerset a tökéletes alkalom, hogy újra visszatért az ESO világába és folytasd kalandodat, vagy kezdj akár egy teljesen újat. A játékosoknak elég újra telepíteniük a játékot, bejelentkezniük és onnan folytatni, ahol abbahagyták.

 

Utazz a rejtélyes Summerset Szigetre

Summerset egy hatalmas új terület tele új karakterekkel, történetekkel, látványosságokkal és kalandokkal. A játékosok beutazhatják a trópusi lagúnákkal, a legkülönbözőbb színekben pompázó erdőkkel és óriási sziklás hegycsúcsokkal tarkított vidékeit, valamint a Nemes Elfek kifinomult ízlését visszaadó gyönyörű városokat.

 

Teljesen új képességvonal – Csatlakozz a Psijic Rendhez

Az Elder Scrolls játékok Varázsló Szövetségének előfutára, a rejtélyes Psijic Rend is feltűnik a The Elder Scrolls Online: Summerset keretében, azonban a sorozat történetében első alkalommal a játékosok ellátogathatnak otthonukba, Artaeum szigetre is és csatlakozhatnak a titokzatos mágusok sorához, hogy megszerezzék rejtélyes erejüket, új képességeket oldva fel karakterüknek.

 

Még magával ragadóbb Elder Scrolls történetek

A 2015-ös Orsinium DLC csomaggal elkezdődött epikus történetet folytatva a játékosoknak újra szembe kell nézniük a Daedric konspirációval, ami egész Tamriel pusztulását fenyegeti. Az Ayrenn Királynő utasítására az idegenek előtt megnyitott Summerset Sziget kapuin belépve a játékosok egy újabb lebilincselő kalandra indulhatnak olyan közismert karakterek oldalán, mint a Khajiit kém Razum-dar, találkozhatnak a Kristály Torony bölcseivel, valamint újra megküzdhetnek Tamriel sorsáért. A Nemes Elfek ősi otthonának szépségére vészjósló árnyékként vetülnek a különös eltűnésekről szóló pletykák. Egy korrupt erő a Nemes Elf társadalom belülről való elpusztításán munkálkodik, most pedig azt suttogják, hogy a háttérben Daedric követők munkálkodnak.

 

Kiterjesztett Tárgykészítési Rendszer - Ékszerkészítés

The Elder Scrolls Online: Summerset keretében mutatkozik be a játékosok által egyik legjobban várt lehetőség, egy új tárgykészítési képesség – az Ékszerkészítés. A játékosok erősebb felszerelést kovácsolhatnak, hogy tovább növeljék erejüket az előttük álló kalandokra, tapasztalataikat és forrásaikat kihasználva, hogy minden előnyt megszerezzenek küldetésük teljesítéséhez.

 

Új Csoportos Tevékenységek

Állj össze barátaiddal és teljesíts új kihívásokat, köztük egy új Próbát, Delves zónát, csoportos eseményeket és sok mást.

 

©2018 ZeniMax Media Inc. The Elder Scrolls® Online: Summerset™ developed by ZeniMax Online Studios LLC, a ZeniMax Media company. ZeniMax, The Elder Scrolls, Summerset, ESO Plus, Bethesda, Bethesda Softworks and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the US and/or other countries. All Rights Reserved.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére