The Banner Saga (PC) DIGITÁLIS

The Banner Saga (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Banner Saga (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Banner Saga (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Banner Saga (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Élj át egy viking sagába oltott epikus szerepjátékot, ahol stratégiai döntéseid közvetlenül befolyásolják személyes utazásodat. Köss szövetségeseket, miközben karavánoddal áthaladsz ezen a lenyűgöző, de ugyanakkor zord tájon. Válaszd meg körültekintően azokat, akik segítenek az új fenyegetés elleni küzdelemben, amely az egész civilizációt veszélyezteti. Minden döntésed amit utad során, a beszélgetéseid alatt, vagy a harcok közben hozol, jelentős hatással van a játék kimenetére, ahogy a történeted kibontakozik. Nem mindenki marad életben, de mindenkire emlékezni fognak.

 

Főbb jellemzők:

  • A játékos döntései kihatással vannak a történetére - Minden döntésed amit utad során, a beszélgetéseid alatt, vagy a harcok közben hozol, jelentős hatással van a játék kimenetére, ahogy a történet kibontakozik.  
  • Két eltérő faj több mint 25 játszható egysége - emberek és varlok (óriások, szarvakkal ellátott sisakokkal) - Indulj egy epikus utazásra hét különböző karakterosztály szereplőivel, akik egyedi képességekkel és fejlesztési lehetőségekkel rendelkeznek, így saját játékstílusod szerint alakíthatod őket.
  • Stratégiai harc, amelynek következményei vannak -  A győzelem vagy a vereség, de akár egy karakter végső elvesztése is attól függ, hogy melyik szereplőkkel indulsz a csatába és milyen döntéseket hozol ezután.
  • Az út legalább olyan fontos, mint a harc - Ahogy a hatalmas, fagyos tájon haladsz át, harci karavánod építése és menedzselése nem csak a saját, de a civilizáció túlélése szempontjából is kulcsfontosságú lesz.
  • Egy epikus viking saga, amelyet csodálatos 2D látványvilág kelt életre - A gyönyörű, kézzel rajzolt csatajelenetek és animációk, amelyeket a Grammy-jelöléssel rendelkező Austin Wintory dallamai kísérnek, egy olyan fantasy világba repítenek, amelyet a skandináv mitológia ihletett.
  • Továbbfejlesztett többjátékos harc - Pallérozd harci képességeidet az ingyenes „Factions” multiplayer játékban. Mérkőzz meg a többi játékossal a Banner Saga játékban szereplő számos karakterosztállyal.


A Banner Saga a tervezett trilógia első része. A játék befejezését követően saját egyedi fejlődésed és történeted átvihető a történet következő részébe.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére