The Banner Saga 3 (PC) DIGITÁLIS

The Banner Saga 3 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A The Banner Saga 3 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Banner Saga 3 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

The Banner Saga 3 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Banner Saga 3 a hat éve készülő, hatalmas viking saga epikus lezárása. Az erős története és lenyűgöző karakterei révén dícsért stratégiai RPG több mint 20 díjat nyert el, valamint 4 BAFTA jelöléssel büszkélkedhet.

Hogyan fogsz túlélni, mikor közeleg a Sötétség és a világ összeomlik körülötted - és kire bízod világ sorsát?

 

JELLEMZŐK

  • Erős karakterek - A Banner Saga utolsó fejezetében több, mint 40 hőst irányíthatsz, hogy túléljék az eddigi legnehezebb kihívásokat. A sok régi és ismerős arc mellett néhány új szövetségessel is találkozhatsz, köztük a hatalmas gondolkodókkal, és - a sorozat történetében első alkalommal - a játszható dredge-ekkel. Ne felejtsd el, hogy senki sincs biztonságban.
  • A döntések számítanak - Te határozod meg az utazástól fáradt szövetségeseid sorsát, olyan eltérő kimenetelekkel, amelyek tényleg igazodnak a döntéseidhez - és nem csak azokhoz, amelyeket itt hoztál meg, de azokhoz is, amelyek a trilógia korábbi játékaiból kerültek át. Semmi sem lényegtelen. Semmi nem merül feledésbe.
  • Finomhangolt taktikus harc - Az innovatív küzdelmeiről ismert sorozatban ez a fejezet még a korábbiaknál is több különleges és egyedi csatával vár, az új, nyugtalanító ellenségektől, a több hullámú harcokon át, a szövetségeseidnek adható egyedülálló és erőteljes hősies címekig, amelyek akár a csata sorsát is megfordíthatják.
  • Egy időtlen művészeti stílus - A Banner Saga csodálatos tájképei és animációi a Banner Saga 3-ban a legszebbek. Fedezz fel elképzelhetetlen tájakat, melyeket a Sötétség torzított el furcsa és gyönyörű módokon, és még több teljesen animált történet-pillanatot, mint amennyi az előző játékokban együttesen volt.
  • Epikus zenei aláfestés - A Grammy-díjas zeneszerző Austin Wintory által komponált, élő zenekar által előadott, teljes hosszúságú zene zárja le a trilógiát.
  • Játszd újra - Éld át a trilógiát, úgy, ahogyan szántuk. Importáld mentéseidet játékról játékra, és fedezd fel a kisebb-nagyobb döntéseidből fakadó rengeteg új és váratlan kimenetelt.

 

ELJÖTT A VÉG

Ahogy a Sötétség eluralkodik a földön, valóban itt a vég. Most minden rajtad, és a túlélőkön múlik, akik oly messzire utaztak otthonról. A Banner Saga 3 egy méltó és végleges lezárása a díjnyertes Banner Saga trilógiának, amelyből végre mindent megtudhatsz.

Gyűjtsd össze szövetségeseidet, acélozd meg elhatározásodat, és nézz szembe a viharral!

 

Copyright © 2018. Stoic LLC. Minden jog fenntartva.

Copyright © 2018. Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva.

A Versus Evil® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére