Sword Legacy Omen (PC) DIGITÁLIS

Sword Legacy Omen (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.869 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +49 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sword Legacy Omen (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Üdvözöllek a Megtört Britanniában

"Artúr aranykora előtt birodalmunk elveszett, összetört, és dekadens volt; a királyságokat a vak önzés szakította széjjel. Egy remények nélküli, megtört Britannia."

Mercia urát meggyilkolták, szerelmedet elrabolták, otthonod pedig nincs többé. Utherként, a kegyvesztett lovagparancsnokként rád vár a feladat, hogy furcsa útitársakból álló csapatodat átvezesd próbatételekben és rejtélyekben bővelkedő küldetéseken. Köss kényszerszövetségeket, hogy megszerezd a mondabéli Excalibur kardot, és legyőzd Wessex ördögi, hatalommániás grófját.

Bizonyítsd taktikai rátermettségedet és fedezd fel mind az öt birodalmat, valamint olyan veszélyes helyszíneket, mint a titkokat rejtő fagyott erődöt, a borzalmas kínzókamrává alakított ősi apátságot, vagy épp Avalon misztikus szigetét. Éld túl a rajtaütéseket, és ments meg a rászorulókat, azáltal, hogy kihasználod az egyes hősök képességeit, amelyekkel rejtvényeket olhatsz meg, vagy legyőzheted ellenfeleidet. Rajtad múlik, hogy meghatározd Britannia sorsát… De milyen árat fogsz fizetni?

A Sword Legacy: Omen harcai mindig kihívások elé állítanak. Stratégaként egyszerre kell megtervezned mind a négy hősöd akcióit. Azonban légy kész az alkalmazkodásra és a rögtönzésre is, mivel cselekedeteid eredményei folyamatosan váltakoznak a kiválasztott képességek, és a támadási esélyek függvényében.

 

Főbb jellemzők:

  • Taktikus harcok: Tanuld meg a stratégiai elhelyezés fontosságát, és hajts végre pusztító képesség-kombókat csapatoddal.
  • Szabad felfedezés: Amikor épp nem harcolsz, vizsgáld meg a környezetedet, találj dokumentumokat, gyűjts kincseket, oldj meg rejtvényeket, és fedezz fel titkokat.
  • Testreszabható csapat: Alakítsd hőseidet saját játékstílusodhoz, menedzseld csapatodat, és haladj előre a több mint 70 különleges passzív és aktív képesség megnyitásával.
  • Ellenségek hordái és különleges főellenfelek: Küzdj kegyetlen és változatos mobok ellen, és nézz szembe hatalmas szörnyekkel nehéz csatákban. Ellenfeleid közt éppúgy megtalálhatóak lesznek a pestises betegek tömegei, mint az őrült lovagok, vagy épp egy vérszomjas sárkány.
  • Stresszrendszer: Használd minden erődet, hogy győzedelmeskedj, de vigyázz, mert ha elfogy akaraterőd, hőseid pánikba esnek.
  • Interaktív környezet: Tanulmányozd a környezetedet, hogy ravasz és halálos mozdulatokat hajthass végre, például robbanékony hordók felrobbantásával, vagy az ellenfelek mélybe taszításával.
  • Old-school grafikai stílus, egy sötét csavarral: Élvezd a klasszikus animációk gyönyörű esztétikáját, mely a képregények által ihletett komor látvánnyal keveredik.
  • A klasszikus mítosz új megközelítése: Ismerd meg az Artúr-mondakört mint korábban még soha, mivel a híres szereplők és helyszínek egy - a bosszút, a becsületet, az összeesküvést, és az alkímiát - középpontba állító, felnőtt történetben születnek újjá. 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére