Surviving Mars: Space Race (PC) DIGITÁLIS

Surviving Mars: Space Race (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Surviving Mars: Space Race (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Surviving Mars: Space Race (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Surviving Mars: Space Race (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Surviving Mars alapjáték Steam változatának megléte.

 

Polgárok egyesüljetek! Megkezdődött a verseny, melynek tétje az űrben elfoglalt helyetek. A Surviving Mars: Space Race a Surviving Mars túlélés-menedzsment játékának első nagy kiegészítője, amelynek középpontjában a küldetések szponzorai, valamint a rivális kolóniák állnak. A Föld legnagyobb országait és leghatalmasabb vállalatait egymással szembeállító Space Race arra ösztönzi a játékosokat, hogy bölcsen válasszák meg szponzoraikat, mivel azok mindegyike egyedi előnyökkel és célokkal rendelkezik, és más gyarmatok is versenybe szállnak a vörös bolygó korlátozott erőforrásaiért.

  • Megjelenik egy új kihívó: Versenyezz mérföldkövekért, a már eleve korlátozott erőforrásokért és az anomáliákért a többi, mesterséges intelligencia által irányított, rivális szponzorok által támogatott kolóniával, amelyek megpróbálnak gyökeret verni a Marson, hogy a bolygó szuperhatalmává váljanak. Kereskedhetsz, segélyhívásokra válaszolhatsz - vagy épp saját segélyhívásokat küldhetsz - sőt, akár a legfontosabb telepeseket is ellophatod a rivális kolóniákról, miközben létrehozod saját területedet a Mars felszínén.
  • Új pénz, új problémák: Találkozz két új játékossal a végső határért folytatott küzdelemben. Japán és Brazília most már új küldetésszponzorokként is elérhetők, és készek arra, hogy a mennyet és a Marsot is megmozdítva történelmet írjanak!
  • Föld a Marsnak, ismétlem, Föld a Marsnak: Nem számít, hogy az űr milyen mélységeibe merészkedsz, mindig követned kell a pénzt. Minden szponzor saját teljesítendő kihívásokkal rendelkezik, amelyeket egyéni kolonizációs céljaik érdekében teljesítened kell.
  • Képviseld a hazai csapatot: Minden szponzornak megvan a saját egyedi járműve és épülete, amelyet csak az ő gyarmataik képesek felépíteni és küldetésük során kihasználni előnyeiket. Fejezd ki az űrutazó konglomerátumod egyediségét - kupoláidon belül és kívül.
  • Számíts a kiszámíthatatlanra: Élj át narratív eseményeket a kolonizációs folyamatok során, amelyek segítenek feltárni az kupolában zajló élet valóságát, és igazi kihívást jelentenek a vezetői képességeid számára.

 

© 2018 Paradox Interactive AB, A SURVIVING MARS, és a PARADOX INTERACTIVE a Paradox Interactive AB védjegyeie és/vagy bejegyzett védjegyei Europában, az Amerikai Egyesült Államokban, és más országokban. Fejlesztette a Haemimont Games. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogos tulajdonosok tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére