Surviving Mars: Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Surviving Mars: Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Surviving Mars: Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Surviving Mars: Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Surviving Mars: Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Takaríts meg pénzt a játék tartalmainak vásárlásakor a Season Pass használatával. Az extra tartalmakat a Steam oldaláról töltheted le - a megjelenést követően.

Surviving Mars egy sci-fi városépítő játék, amely a Marson történő letelepedésről, és a folyamat túléléséről szól. Szegődj egy - erőforrásokat és pénzügyi támogatást nyújtó - űrügynökség szolgálatába, majd válaszd ki kolóniád helyét. Építsd kupolákat és infrastruktúrát, kutass új lehetőségek után, és használj drónokat, hogy településed alakításának és bővítésének még fejlettebb módjait nyithasd meg. Termeszd meg a saját ételeidet, bányáss ásványokat, vagy lazulj egy kemény nap után a bárban. A legfontosabb azonban az, hogy életben tartsd telepeseidet - ami nem könnyű feldatat egy furcsa, új bolygón.

A Season Pass a Surviving Mars két teljes kiegészítőjéhez és további két tartalomcsomaghoz biztosít hozzáférést, amelyek a játék megjelenését követő hónapokban válnak elérhetővé.

Takaríts meg pénzt a Season Pass-szal, és soha ne hagyj ki egyetlen kiegészítőt sem - töltsd le mindegyiket, közvetlenül a megjelenést követően.

 

© 2018 Paradox Interactive AB, SURVIVING MARS, and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. Developed by Haemimont Games. All other trademarks, logos, and copyrights are property of their respective owners.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére