Surviving Mars: Green Planet (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Surviving Mars: Green Planet (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Surviving Mars: Green Planet (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Surviving Mars: Green Planet (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Surviving Mars: Green Planet (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Surviving Mars alapjáték Steam változatának megléte.

 

Tedd lakhatóvá a Marsot és építs egy második otthont az emberiségnek a Surviving Mars: Green Planet kiegészítőjében.

Terraformálás 
Terraformáld a Marsot, és tedd lakhatóvá ezt az ellenséges bolygót az emberiség számára. A kolónia menedzselése során hozott összes döntésed kihatással lehet a Terraformációs Paraméterekre, amelyek magukban foglalják a légkört, a hőmérsékletet, a vizet és a növényzetet, és ideális esetben közelebb hozzák őket a lakható szintekhez. Figyeld a bolygószintű haladásodat a Planetáris Áttekintés felhasználói felületen.

Zöld Mars 
Népesítsd be a Mars felszínét különböző zuzmókkal, fűvel, cserjékkel vagy fákkal, és nézd ahogy ezek a vörös bolygót lassan zöld bolygóvá alakítják. Az olyan kevés gondozást igénylő növények, mint például a zuzmók, javíthatják a talajminőséget, és lehetővé teszik a komplexebb növények növekedését, míg a fák magas terméshozamot biztosítanak a kolónia számára a betakarításkor. Kísérd figyelemmel a talajminőséget, hogy a növényeid egészségesek maradjanak, és szépen fejlődjenek.

Különleges projektek 
Vágd a fejszédet hét új, a Terraformációs Paramétereket elmozdító, különleges kihívást jelentő projektbe, mint amilyen például a sarkköri jégsapkák megolvasztása, jég-aszteroidák befogása, vagy például egy űrtükör fellövése. Légy óvatos, mert ezek a projektek tartós hatást gyakorolnak a bolygóra, és természeti katasztrófákat is okozhatnak!

Hét terraformáló épület 
Építs hét új épületet, amelyek segíthetnek a bolygó terraformálásában vagy a változások kiaknázásában. Használd az ÜHG-gyárat üvegházhatású gázok kibocsátására, az erdészeti üzemet, a növényzet termesztésének növelésére, a vízszivattyút, a tómedrek feltöltésére, és így tovább.

Időjárási veszélyek 
Egy bolygó terraformálása váratlan következményekkel járhat. Ha túl sok üvegházhatású gázt juttatsz a légkörbe, az savas esőt okozhat, amely csökkenti a talaj minőségét, ha pedig egy aszteroida csapódik a bolygóba, akkor marsrengést okoz, amely megzavarhatja a kolóniád termelését.

 

© 2019 A Paradox Interactive AB, a SURVIVING MARS, és a PARADOX INTERACTIVE a Paradox Interactive AB védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei Europában, az Amerikai Egyesült Államokban, és más országokban. Fejlesztette a Haemimont Games. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére