SUPERHOT PC (digitális kód)

SUPERHOT (PC) DIGITAL
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A SUPERHOT (PC) DIGITAL már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi SUPERHOT (PC) DIGITAL vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

SUPERHOT (PC) DIGITAL ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

SUPERHOT játékmenetének célja, hogy egy vizuálisan szinte teljesen lecsupaszított térben kiiktasd ellenségeidet. Azonban a hagyományos FPS-ekkel ellentétben az akció nem kizárólag a fegyverhasználatra és a lövöldözésre szorítkozik. A játék alapötlete, hogy az idő csak akkor telik, ha karaktereddel mozogsz. A túlélés legjobb módja pedig az, ha figyelemmel kíséred és megbecsülöd az ellenfél által kilőtt golyók pályáját, majd az időt ügyesen kihasználva kikerülöd ezeket. Ráadásul fegyver nélkül vagy kénytelen nekiállni a csatáknak, azokat az ellenfelektől kell megszerezned! De hogy ne legyen túl könnyű a játék, a rendelkezésedre álló lőszerek száma korlátozott, ha pedig akár csak egyszer is eltalálnak, meghalsz és az elejéről kezdheted az adott pályát.

A játék a Unity motort használja, képi világa és hangkulisszái pedig a minimalizmusig letisztultak. A színhasználat - a Mirror’s Edge vagy a The Unfinished Swan játékokhoz hasonlóan - csupán néhány színre korlátozódik, amelyek között a fehér dominál. Az ellenfelek, ahogy a kilőtt töltények is piros színben jelennek meg.


JELLEMZŐK:

  • Állítsd meg az időt, térj ki katanát lóbálva az ellenséges lövések útjából, vetődj fedezékbe, törd ellenfeleidet poligonporrá.
  • A minimalista, kontrasztgazdag grafika tökéletesen illik a képernyőn zajló akcióhoz, és rövid idő alatt rabul ejt.
  • Minden egyes csetepaté számtalan módon megoldható - győzd le az ellenséget puszta kézzel, vagy ragadj meg egy lőfegyvert, és zúdítsd rájuk golyózáport.
  • Te határozod meg az akció menetét és ritmusát.
  • Egy művészeti remekmű! A robbanó üveg és a beton, a feléd száguldó ellenséges lövedékek és a falakba csapódó golyók – állítsd meg az idő folyását és figyeld ámulva, hogyan változtatják meg cselekedeteid a környezetedet.
  • Előbb gondolkozz, aztán lőj! – Ki tudsz kerülni a szorult helyzetekből? Hogyan tudsz elmanőverezni a rád kilőtt töltények között, hogy megközelíthesd ellenségeid? A SUPERHOT egy hatalmas logikai fejtörő, ólommal megtoldva.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére