Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Super Neptunia RPG (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az önjelölt hős Neptune egy ismerős világban ébred, de nevén kívül semmire sem emlékszik. Egy titokzatos, Chrome nevű lány, valamint a szeretett Neptunia™ sorozatban megismert három ismerős arc segítségével Neptune egy utazásra indul a titokzatos dimenzión keresztül, hogy megpróbálja visszaszerezni emlékezetét.

Nem is sejtik, hogy az általuk lakott világ egy olyan ellenség támadása alatt áll, aki a civilizációt vissza akarja taszítani abba az időbe, amikor a 2D uralkodott.

Vajon Neptune és barátai meg tudják menteni a világot és az általunk ismert 3D-s játékokat, vagy örökre két dimenziósra lesznek „vasalva”?

 

Főbb jellemzők:

Egy új én, 2D-ben - A kedvenc istennőid három dimenzióból kettőre váltanak! Az Artisan Studios és a Compile Heart büszkén mutatják be az új, élénk háttereket és az újonnan kifejlesztett, kézzel rajzolt 2D animációkat,ebben az akció-ihletett, oldalscrollozós szerepjátékban! Az Artisan Studios és a Tsunako együttműködésében megalkotott új háttér- és karaktergrafikákkal a rajongók és sorozattal csak most ismerkedők is egy új 2D-s perspektívában csodálhatják meg Gamindustri-t.

Ahol te vezetsz, ott követni foglak - Négy, a csata során egymást váltó istennővel a játékosok megváltoztathatják formációjuk típusát, és pusztító támadókombókat hajthatnak végre. Attól függően, hogy melyik istennő vezeti a csapatot, a játékosok stratégiai szempontból négy különböző támadóformációt határozhatnak meg: Ütés, varázslat, támogatás és gyógyítás!

Break-elő istennő! - Mutasd be büszkén felszereléseidet, és használd a különleges Break Attack-et, hogy biztosítsd a győzelmet! A klasszikus átalakulási képességükkel felfegyverzett istennők további statisztikai bónuszokat kapnak, amelyek fokozzák támadásaikat és elpusztítják az ellenséget!

Helyezz rá egy +2-es erejű gyűrűt - erősítsd meg istennőidet olyan készségek és képességek használatával, amelyek fegyverek, páncélok vagy kiegészítők segítségével nyithatók meg! Használd stratégiai módon a hozzárendelhető készségeket, és alakítsd át képességeidet minden egyes csatára.

Nyilatkozat: Az „A” gomb „Visszalépés”-re, és a „B” gomb „Jóváhagyás”-ra történő beállításához állítsd a Steam nyelvét japánra vagy kínaira, vagy manuálisan konfiguráld újra a billentyűzetkiosztást a Button Config menüben a játék közben.

 

© 2019 IDEA FACTORY / COMPILE HEART / ARTISAN STUDIOS Minden jog fenntartva. A Neptunia az IDEA FACTORY védjegye. Az Idea Factory International, Inc. számára licencelve. Kiadja az Idea Factory International, Inc.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére