Stygian: Reign of the Old Ones (PC) Steam

Stygian: Reign of the Old Ones (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
8.999 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +90 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Stygian: Reign of the Old Ones (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Stygian: Reign of the Old Ones-ban a játékos útja az elátkozott Arkhamből az Abyss mélységeibe vezet. Készítsd el saját karakteredet az 1920-as archetípusok alapján, és törj magadnak utat egy elpusztult, titokzatos világban.

A felfoghatatlan erők elleni kétségbeesett harcod a végsőkig kísérteni fog. A fizikai harc nagy kihívásokat jelent, a varázslásnak szörnyű következményei lesznek, idegrendszered épségét pedig ismeretlen szörnyűségek feszítik - egészen az összeomlásig. Időnként a legjobb megoldás az, hogy elfutsz az elől, ami a küszöbön túl lappang.Főbb jellemzők:

  • Kézzel rajzolt 2D-s világ, amely tükrözi Lovecraft kozmikus rettenettel és rémülettel kapcsolatos témáit.
  • Lovecraft ikonikus eredeti művei által ihlettett ellenfelek, helyszínek és cselekményszálak. Vegyél részt a kedvenc történeteid ihlette küldetésekben, és lásd, hogyan bontakoznak ki a saját döntéseidnek megfelelően, a szerepjátékok stílusában.
  • Válassz a 8 főszereplő archetípus közül, amelyek mindegyikének saját, eredeti háttértörténete és különlegességei vannak.
  • Számtalan furcsa társ fog elkísérni a rossz csillagzat alatt született utazásod során: a magányos, ősi „Külső”, vagy épp a Nagy Háború elesett katonája, akit Herbert West élesztett fel. Erősítsd csapatodat ezeket és más szokatlan lényekkel.
  • A karaktered épelméjűsége és mentális állapota befolyásolja a párbeszédek lehetőségeit. A mentális betegségek előnyökkel és hátrányokkal is járnak. Időnként kifizetődő őrültnek lenni egy őrült világban!
  • A Stygian Hitrendszere határozza meg, hogy a karaktereid hogyan birkóznak meg az új Arkham kicsavarodott valóságával, valamint azt, hogy milyen mértékben regenerálódjon elméd egészsége. A Hitrendszer emellett egyedi párbeszéd-lehetőségeket is kínál, kibővítve a szerepjáték lehetőségeit.
  • Egy új típusú varázslat-rendszer pedig néha többet vesz el, mint amennyit ad. Az okkult tudományok mesterének lenni nem annyira egyszerű, mint a színes rakéták reptetése az ujjad hegyéről. A Stygian sötét mágiája erőteljes, ám használata az elmédbe, az egészségedbe és valószínűleg még sokkal többe is kerülhet.
  • Stratégiai, körökre osztott harc, 2D szemszögből, amely hasonlít a klasszikus Heroes of Might and Magic játékaihoz.
  • A Stygian harca nem a világ megmentéséről szól, mert az a csata már elveszett. Hajszold a saját céljaidat ezekben a végidõkben: nyerj üdvösséget, állj vérbosszút, vagy esetleg törj valami sötétebbre.

 

© 2018 1C Company. Fejlesztette a Cultic Games. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére