Stronghold HD PC (digitális kód)

Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az eredeti kastélyszimulátor Stronghold HD-ban történelmi várakat tervezhetsz, építhetsz, és rombolhatsz le. Éld át a középkori hadviselés izgalmait a mesterséges intelligencia ellen a két egyjátékos kampány során, vagy mérkőzz meg online, az akár 8 fős csatákban. 


21 küldetésben teheted próbára bátorságodat, melyekben négy lázadó főur felett kell győzedelmeskedned. Csak rajtad múlik, hogy ismét egyesítsd a középkori Angiát, és visszaszerezd a földeket az áruló Patkánytól, Disznótól, Kígyótól és Farkastól. A küldetések szerteágazók: az ostromok megtörésétől az ellenséges kastélyok elfoglalásán át az arany gyűjtéséig és az ellenséges támadások visszaveréséig. A játékban emellett helyet kapott egy teljes gazdasági kampány is, amelyben a játékosok feladata az erőforrások megszerzése és fegyverek elkészítése az adott időn belül. 


Az új, nagy felbontású grafika révén jobban irányíthatod katonáidat, mint korábban bármikor. Az új HD csatatér nézet pedig lehetővé teszi, hogy kizoomolj és valós időben játssz, miközben a teljes térkép látható a képernyőn. Törj előre a várkapuk felé, miközben oldalba kapod az ellenséged, színlelj visszavonulást és vezesd ellenséged halálos csapdába, vagy csak dőlj hátra, és hagyd, hogy a pusztítás a szemed előtt bontakozzon ki.

 

 

© 2015 FIREFLY STUDIOS LIMITED. All rights reserved. Stronghold and FIREFLY STUDIOS LIMITED are trademarks or registered trademarks of FIREFLY HOLDINGS LIMITED.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére