Strikers Edge (PC) DIGITÁLIS

Strikers Edge (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Strikers Edge (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Strikers Edge (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Strikers Edge (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Strikers Edge egy középkori kidobós, csak éppen fegyverekkel, ősi hősökkel, és különleges képességekkel. Hívd ki ellenfeleidet internetes és helyi többjátékos meccsekre, kapaszkodj a ranglista csúcsára, és legyél te a legjobb striker!

 

DODGEBRAWL: A Strikers Edge egy igazi dodgebrawl játék! Vess be bármit, amivel kiiktathatod a szakadék túloldalán található ellenséget!

GIT GUD: Légy halálpontos, mérd fel az ellenség lövedékeinek röppályáját, és szerezd meg a pszichológiai fölényt, amely ellenséged megsemmisítéséhez szükséges!

INTERNETES ÉS LOKÁLIS: Küzdj interneten, vagy lokálisan 4 eltérő arénában a 8 különböző striker egyikét irányítva. Légy bajnok egy barátod oldalán a 2-2 elleni módban, vagy válj a legjobb strikerré egyedül!

VÁLASSZ ÉS GYŐZZ: Minden striker saját képességekkel, fegyverrel, statisztikákkal, és játékstílussal rendelkezik. Te melyik harcost segíted győzelemre?

 

Főbb jellemzők:

  • Válassz 8 különleges striker közül, amelyek mindegyike saját képességekkel, játékstílussal, és stratégiákkal rendelkezik.
  • Játssz 1-1 és 2-2 elleni meccseket, győzd le az ellenséget internetes és helyi harcokban.
  • Válassz négy, különböző alaprajzú, eltérő akadályokat és veszélyeket rejtő aréna közül, amelyek tovább bővítik stratégiai lehetőségeidet.
  • Könnyen elsajátítható, de mesterien nehezen elsajátítható: válaszd ki kedvenc strikeredet, és készülj fel, hogy felfedezd a rejtett játékmechanikákat, kombókat, és nüanszokat.
  • A Strikers Edge egymás lépéseinek megjósolását helyezi a középpontba. Láss keresztül ellenségeid mozdulatait, és lepd meg őket, amikor igazán nem számítanak rá!
  • Twitch integráció: A streamerek közönsége is a játék részesévé válhat: a nézők a játékon belüli tömeg tagjaiként egyebek mellett szurkolhatnak, vagy lehurroghatják a játékosokat, és meccs-módosítókra szavazhatnak!

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére