Strider (PC) DIGITÁLIS

Strider (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.589 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +46 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Strider (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Strider egy vadonatúj kalandban tér vissza, amelynek hatalmas, összefüggő világából természetesen most sem hiányozhatnak a hihetetlen, oldal-scrollozós akciók, valamint a villámgyors harcok! Töltsd le a játékot, és válj Te az eredeti bérgyilkossá!

 

Főbb jellemzők:

  • Visszatér a legendás nindzsa – Strider Hiryu, a számtalan harmadik személyű akciójátékot megihlető, eredeti bérgyilkos a játékosok új generációja számára készült, teljesen új játékban tér vissza, hogy legyőzze Meio nagymestert.
  • Villámgyors harc – Használd a mozdulatok és fegyverek arzenálját, miközben egy hatalmas, összefüggő játékvilágban vágod keresztül magadat az ellenségeiden.
  • Plazmapengék – Az ellenfelek felgyújtásától a megfagyasztásukon át, a golyózáporok visszaveréséig az elpusztíthatatlan, plazmával feltöltött kard számos taktikai lehetőséget biztosít a játékosok számára az ellenségek legyőzésére
  • Zökkenömentes haladás – Ugorj, mássz, és rohanj az óriási kiterjedésű játékvilágban egy nindzsa gyorsaságával és agilitásával, mássz meg platformokat, hogy magassági előnybe kerülj, és gyakorlatilag bármely irányból megtámadhasd ellenségeidet.
  • Változatos ellenségek – Legyen szó kibernetikus katonákról, vagy hatalmas bio-mechanikus lényekig, a Strider változatos ellenfél-típusai garantálják az izgalmas és különleges harci kihívásokat.

 

©MOTO KIKAKU. ©CAPCOM CO., LTD. 2014 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére