Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS

Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dark Ages világában játszódó taktikai, digitális társasjáték!

 

A Dark Ages egy körökre osztott stratégia játék, amely egy erőszakos, alternatív középkori világban játszódik. Vikingek szállnak szembe harci elefántokkal, muskétások küzdenek a mongol lovasság ellen, ókori, phalanxokba szerveződött légiók a keresztesekkel - a történelem leghalálosabb harseregei állnak véres háborúban egymással.

Egy vezető nélküli hadsereg azonban csupán csőcselék. A Dark Ages-ben a csapatok parancsnokaikat követik: egyedülálló vezetőket, akik saját erényekkel, szeszélyekkel, tehetségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek.

Ülj egy apró - viszályok szaggatta - királyság trónjára, amelyet a militáns szomszédok fenyegetnek, és próbáld meg túlélni a sötét korokat.

 

Főbb jellemzők:

  • Hat frakció egyedülálló tábornokokkal és osztagokkal: a Horde fürge nomádjai, a jól páncélozott és fegyelmezett császári katonák, az őrült, szőrökbe öltözött Normannok, a Liga puskaport használó céhei, a Rend büszke lovagjai, és Mezopotámia egzotikus kultuszai.
  • Több mint 50 fajta, valós történelmi csapatokon alapuló egység. Itt nem találsz páncélozott bikiniket, vagy tüskés vállvédőket!
  • A harcok túlélésével csapataid tapasztalatot szereznek és fejlesztik készségeiket. Az újoncoknak esélye sincs egy tapasztalt veteránnal szemben.
  • A tábornokok a csapat lelke, készségeik és képességeik pedig drasztikus hatással vannak a csata kimenetelére. Minden egyes tábornok a játék elején generált személyiséggel rendelkezik. Mindegyikük egyedi megjelenést, jellemvonásokat, és képességeket kapott. Lehetetlenség megjósolni, hogy ki jelenik meg a következő körben: egy bátor, de egyszerű lovag, egy tehetséges, de mohó taktikai zseni, vagy egy vérszomjas barbár, aki barátban és ellenségben egyaránt félelmet kelt.
  • A kiválasztott tábornokok panteonja: helyezd el itt legnagyobb hadvezéreidet, hogy kampányról kampányra újra használhasd őket, vagy fogadd fel a történelem félt és tisztelt, legendás alakjait - például Jeanne d’Arc-ot, vagy Dzsingisz kánt.
  • A számos szcenárió rengeteg változatos kihívást kínál: győzedelmeskedj egy polgárháborúban, verd vissza a nomádok támadását, intézd el a partvidéken portyázó kalózokat, mentsd meg a pestis súlytotta királyságot, vagy verj le egy parasztfelkelést.
  • Harci formációk: a csapatok hatékony elhelyezésével félig már nyert ügyed van. Taktikai trükkökre, felderítő műveletekre, és kelepcék állítására is lehetőséged nyílik. A csatáidat ne túlerővel, hanem ésszel és minőséggel nyerd meg.
  • Terep és időjáráas: még a tökéletes hadsereg is veszíthet, ha a körülmények kedvezőtlenek. Általában jó ötlet, ha az elenséges lovasságot egy mocsárba csalod, miközben záporoznak rá a nyilaid - de ne feledd, hogy az eső és a köd használhatatlanná teheti az íjászaidat.
  • Fejleszd katonáid fegyvereit és páncéljait a királyi kovácsnál.

 

 

 

 

 

(с) 2017, HeroCraft

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére