Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS

Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ki rejtőzik Mr. X álarca mögött? A Still Life 2 felfedi a Still Life régóta várt végét és egy új ügyet sodor Victoria McPherson ügynök útjába.

2008 őszén Victoriát Maine államba küldik, ahol nemrég találták meg Ellen Dunnigan holttestét. Az elkövetés módja, valamint a rendőrségnek és a sajtónak küldött videó nem hagy kétséget az elkövető személyével kapcsolatban: az East Coast Torturer (Keleti-parti Kínzó) ismét lecsapott! Még a boncolás sem vezet eredményekre  és nyomokra, mivel a sorozatgyilkos lelkiismeretesen átmosta a testet. Úgy tűnik, hogy a gyilkos ismét nem hibázott.

Motelszobájában Victoria ügynök Paloma Hernandez újságíró riportjába botlik, aki dokumentálta az összes, az elkövető kézjegyét viselő gyilkosságot. Hernandez kemény kritikát fogalmazott meg az FBI és Victoria munkájával kapcsolatban, mivel azok képtelenek előre lépni az ügyben. Ennek ellenére Hernandez felhívja Victoriát, hogy találkozzon vele az este, mivel állítása szerint a gyilkos kilétére vonatkozó  információk vannak a birtokában. Victoria határozottan visszautasítja. Pillanatokkal később a Kínzó elrabolja Palomát...

A Still Life 2 hű marad az első rész szelleméhez, ugyanakkor lehetőséget ad rá, hogy ezúttal két, sorsukban osztozó szereplőért izguljunk. Két hősnőt kell irányítanunk, akik révén két, egymást kiegészítő nézőpontból ismerhetjük meg a történetet, két teljesen eltérő játékélményt megtapasztalva. Attól függően, hogy a gyilkos által űzött Paloma Hernandezt, vagy az ügyben nyomozó Victoria McPhersont FBI-ügynököt irányítjuk, váltogathatunk a túlélés és a nyomozás között.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére