Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Stellaris: Utopia (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom futtatásához szükséges a Stellaris alapjáték Steames változatának megléte.

 

Építs fel egy jobb űrbirodalmat a Stellaris: Utopia kiegészítőben.

A csillagok évezredek óta hívtak - most pedig végre köztük jársz. A lehetőségek univerzuma áll fajod előtt, miközben megteszi első, bizonytalan lépéseit a nagy ismeretlenbe. Ezen a helyen végre hátat fordíthatsz anyabolygód megosztó politikájának. Itt valami újat építhetsz fel. Ez az a hely, ahol egyesítheted népedet és felépítheted a tökéletes társadalmat.

Csak az űrben valósíthatod meg az utópiát.

Az Utopia a Stellaris - a Paradox Development Studio tudományos-fantasztikus grand-strategy játékának - első nagy kiegészítője. Ahogy a címe is sugallja, az Utopia új eszközöket ad kezedbe galaktikus birodalmad fejlesztéséhez, és embereid (esetleg madárnéped, vagy éppen beszélő gombáid) boldogságának eléréséhez. Terjeszd ki fajod számára a galaxis határait az új bónuszokkal és a gyors felfedezéssel, vagy maradj az otthonod közelében, míg lecsapsz mindenkire, aki kihívást jelenthetne.

 

Jellemzők:

  • Megastruktúrák: Építs bámulatos szerkezeteket rendszereidben - a Dyson-gömböktől a gyűrűvilágokig -  amelyek fajod számára nem csak presztízzsel járnak, de jelentős előnyökkel is.
  • Lakóállomások: Törj "magasra" és hozz létre űrállomásokat, amelyek még nagyobb számú népességnek nyújtanak otthont, betöltve a bolygók szerepét a kicsi és zárt birodalomban.
  • Felemelkedési bónuszok: Gyűjts Unity pontokat, és Hagyományokat, hogy Felemelkedési Bónuszokat nyiss meg, amelyekkel egyedi módokon szabhatod testre birodalmadat. Kövesd a három Felemelkedési Út egyikét, hogy Biológiai Fölényt szerezz, add fel hús-vér formádat a Szinkretikus Evolúció során, vagy nyisd meg fajod pszichikus képességeinek maximumát a Transzcendencia révén. 
  • Indoktrináció: Befolyásold a kezdetleges civilizációkat, és fogadtasd el velük erkölcsrendszeredet megfigyelőállomások használatával, felkészítve őket a megvilágosodára, vagy a bekebelezésre.
  • Fejlett rabszolgaság: Maximalizáld a rabszolgaság előnyeit azáltal, hogy a leigázott fajoknak egyedi szerepeket adsz. Szolgáljanak más fajokat házicselédként? Harcoljanak birodalmadért Csatajobbágyként? Esetleg Élelemként táplálják fajod tagjait?
  • Továbbfejlesztett kormányzás: Alkalmazz egyedi közigazgatást és hatóságokat kormányodban. Játssz, mint egy Fanatikus Tisztogató, és kerüld a diplomácia minden formáját, válj Kaptártudattá, hogy elkerüld a politikai harcokat, vagy hozz létre egy több fajból álló birodalmat a Szinkretikus Evolúcióból.

 

© 2016 Paradox Interactive®. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

  

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére