Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.290 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +23 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom futtatásához szükséges a Stellaris alapjáték Steames változatának megléte.

Az űr csodálatos, sötét és mély, azonban vannak titkai, amelyeket meg akar tartani. Gazdag naprendszerek, amelyeket vad teremtmények védenek, a civilizációddal szembeni ellenséges ellenállás katlanjai, és az univerzum alvó óriásai - a Bukott Birodalmak, amelyek felébredhetnek saját, évszázados szunnyadásukból.

Stellaris: Leviathans-ban a galaxis ismét a kalandoktól és kihívásoktól hangos, ahogy új és naiv űrutazó birodalmad szemtől-szemben - vagy inkább űrhajótól-űrhajóban - találja magát egy seregnyi veszéllyel és jutalommal.


Jellemzők:

  • Őrzők (Guardians): Hatalmas űrbéli entitások rejtélyes eredettel és homályos indítékokkal. Harcolj ellenük, vagy vizsgáld meg őket, hogy új tchnológiákat nyiss meg és hatalmas kincseket szerezz.
  • Enklávék: Az üzletkötésre hajlandó kereskedők és művészek független, előretolt állásai. Kereskedj erőforrásokkal, vásárolj információkat a galaxisról, vagy rendelj egy csodálatos műalkotást birodalmad számára.
  • Mennybéli háború (War in Heaven): Hol lesz szárnyait bontogató birodalmad, ha két ősi Bukott Birodalom között a régi sérelmek miatt kitör a mennybéli háború? Óvatosan az erősebb hatalom mellé állsz, vagy mindkét félre lecsapsz, míg saját titáni küzdelmükkel vannak elfoglalva?

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x86 /Windows 8, Processzor: Intel® Core 2 Quad 9400 6.66 Ghz/AMD Athlon II X4 640 3.0 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 4 GB, Videokártya: NVIDIA® GeForce X 460/AMD HD 5770, 1024MB VRAM, shader model 3, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x64, Processzor: AMD Phenom II X4 850 3.3 Ghz/Intel i3 2100 3.1 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD HD 6850/Nvidia GTX 560TI, 1024MB VRAM, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére