Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.290 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +23 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom futtatásához szükséges a Stellaris alapjáték Steames változatának megléte.

Az űr csodálatos, sötét és mély, azonban vannak titkai, amelyeket meg akar tartani. Gazdag naprendszerek, amelyeket vad teremtmények védenek, a civilizációddal szembeni ellenséges ellenállás katlanjai, és az univerzum alvó óriásai - a Bukott Birodalmak, amelyek felébredhetnek saját, évszázados szunnyadásukból.

Stellaris: Leviathans-ban a galaxis ismét a kalandoktól és kihívásoktól hangos, ahogy új és naiv űrutazó birodalmad szemtől-szemben - vagy inkább űrhajótól-űrhajóban - találja magát egy seregnyi veszéllyel és jutalommal.


Jellemzők:

  • Őrzők (Guardians): Hatalmas űrbéli entitások rejtélyes eredettel és homályos indítékokkal. Harcolj ellenük, vagy vizsgáld meg őket, hogy új tchnológiákat nyiss meg és hatalmas kincseket szerezz.
  • Enklávék: Az üzletkötésre hajlandó kereskedők és művészek független, előretolt állásai. Kereskedj erőforrásokkal, vásárolj információkat a galaxisról, vagy rendelj egy csodálatos műalkotást birodalmad számára.
  • Mennybéli háború (War in Heaven): Hol lesz szárnyait bontogató birodalmad, ha két ősi Bukott Birodalom között a régi sérelmek miatt kitör a mennybéli háború? Óvatosan az erősebb hatalom mellé állsz, vagy mindkét félre lecsapsz, míg saját titáni küzdelmükkel vannak elfoglalva?

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x86 /Windows 8, Processzor: Intel® Core 2 Quad 9400 6.66 Ghz/AMD Athlon II X4 640 3.0 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 4 GB, Videokártya: NVIDIA® GeForce X 460/AMD HD 5770, 1024MB VRAM, shader model 3, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x64, Processzor: AMD Phenom II X4 850 3.3 Ghz/Intel i3 2100 3.1 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD HD 6850/Nvidia GTX 560TI, 1024MB VRAM, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat

KÉPGALÉRIA:

Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)
 
Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)
 
Stellaris Leviathan Story Pack PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére