Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Stílus: Stratégia
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.400 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +64 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- 140 perces, kifejezetten a játékhoz készült digitális soundtrack
- A Stellaris sountrack közel két és fél órányi zenét tartalmaz, és olyan bónusz számokat és alternatív változatokat is megtalálsz rajta, amelyek nem szerepelnek a játékban. Az Andreas Waldetoft által komponált zeneszámok - melyek a Brandenburgi Állami Zenekar és Mia Stegmar vendégszereplésével készültek - a hallgatók olyan zenei témákra lelhetnek, amik a zenekari és az elektronikus zene fúziója révén a felfedezés és a végtelen űr feltárásának érzését idézik meg. Tartalmazza mind az MP3, mind a veszteségmentes FLAC változatokat.
- Egy exkluzív idegen faj (kozmetikai DLC)
- Hódítsd meg az ismeretlent és hozz létre egy dicsőséges pókbirodalmat! Játékod egy egyedülálló, pókféle külsejű idegen fajjal bővül. Ha a barátaid megkérdeznék, hogy jutottál űrutazó pókokhoz, mondd el nekik bátran, hogy a hálón futottál ebbe az ajánlatba.
- Exkluzív, 130 oldalas Digitális Gyűjtői Könyv 
- Csatlakozz a Stellaris mögött álló kreatív csapathoz, és tekints bele a Paradox eddigi legegyedibb vizualitású játékának látványvilág-tervezési és -megvalósítási folyamatába. A koncepciórajzoktól a végleges illusztrációkig és 3D renderekig terjedő 130 oldalas könyv a játék máshol nem elérhető művészeti alkotásait tartalmazza, valamint bepillantást enged a tervek rajzolását megalapozó gondolatokba és kutatásokba, valamint megismertet a problémákkal, amelyekkel a csapatnak a folyamat során szembe kellett néznie, és bemutatja megoldásaikat, melyekkel végül életre keltették a látványt. 
- Stellaris: Infinite Frontiers regény Steven Savile tollából (ebook) 
- Steven Savile bestseller-szerző eredeti regénye a Paradox Stellaris univerzumának tudományos-fantasztikus világában játszódik. Amikor az Emberiség Közössége bizonyossá válik abban, hogy nincsenek egyedül az univerzumban, az emberiség megosztottá válik: fajunk a megváltást lehetséges barátokkal a csillagok közt keresse, vagy egy elkerülhetetlen háborúra készüljön? Milyen felfedezések várnak a kolóniahajóra, miközben az ismeretlenen átutazva keresik a titokzatos idegen jel forrását? Töltsd le és olvasd epub, mobi (Kindle) és PDF formátumban!
- Exkluzív avatár és Galaxy fóumikon  
- Mutasd meg a Paradox fórumokon és más közösségi hálózatokon, hogy mennyire szereted a Stellaris-t, és Tedd Újra Naggyá a MySpace-t!
- Dedikált háttérkép
- Fejezd ki tiszteleted az úttörők előtt, akik az ismeretlenbe merészkedtek ezzel a háttérképpel, amelyet a Stellaris fejlesztőcsapata dedikált.

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Fedezz fel egy csodákkal teli, hatalmas galaxist! A Paradox Development Studio, a Crusader Kings és az Europa Universalis sorozatok alkotói bemutatják a Stellaris-t, a grand-strategy műfaj következő fejlődési fokát, amelynek középpontjában az űr felfedezése áll.

Mély stratégiai játékmenetével, az idegen fajok gazdag és rendkívül változatos sokaságával, valamint kiemelkedő történetmesélésével a Stellaris kihívásokban gazdag játékmenete megjutalmazza a csillagközi felfedezést, ahogy az űrt átszelő utazásaid során felfedezel, kapcsolatba lépsz és többet tudsz meg az utadba kerülő fajokról. 

Tedd ismertté nevedet szerte a világegyetemben azáltal, hogy egy galaktikus birodalmat kovácsolsz: gyarmatosíts távoli bolygókat és olvassz be idegen civilizációkat. Kizárólag háború útján bővíted birodalmadat, vagy inkább a diplomácia útját járod céljaid elérése érdekében?

 

Főbb jellemzők:

  • Komplex és sokrétű felfedezés
  • Hatalmas, procedurálisan generált galaxisok, több ezer bolygóval.
  • Fedezz fel anomáliákat hősies tudós-vezetőiddel.
  • A testreszabásnak és a procedurális létrehozásnak köszönhetően a fajok változatosságának semmi sem szab korlátokat.
  • Továbbfejlesztett diplomáciai rendszer, amely méltó egy grand strategy játékhoz.
  • A technológiák széles körén alapuló űrhajó-tervező.
  • Az űr lenyűgöző látványa.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x86 /Windows 8, Processzor: Intel® Core 2 Quad 9400 6.66 Ghz/AMD Athlon II X4 640 3.0 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 4 GB, Videokártya: NVIDIA® GeForce X 460/AMD HD 5770, 1024MB VRAM, shader model 3, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x64, Processzor: AMD Phenom II X4 850 3.3 Ghz/Intel i3 2100 3.1 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD HD 6850/Nvidia GTX 560TI, 1024MB VRAM, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére