Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
11.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +115 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

A csomag tartalma:

- 140 perces, kifejezetten a játékhoz készült digitális soundtrack
- A Stellaris sountrack közel két és fél órányi zenét tartalmaz, és olyan bónusz számokat és alternatív változatokat is megtalálsz rajta, amelyek nem szerepelnek a játékban. Az Andreas Waldetoft által komponált zeneszámok - melyek a Brandenburgi Állami Zenekar és Mia Stegmar vendégszereplésével készültek - a hallgatók olyan zenei témákra lelhetnek, amik a zenekari és az elektronikus zene fúziója révén a felfedezés és a végtelen űr feltárásának érzését idézik meg. Tartalmazza mind az MP3, mind a veszteségmentes FLAC változatokat.
- Egy exkluzív idegen faj (kozmetikai DLC)
- Hódítsd meg az ismeretlent és hozz létre egy dicsőséges pókbirodalmat! Játékod egy egyedülálló, pókféle külsejű idegen fajjal bővül. Ha a barátaid megkérdeznék, hogy jutottál űrutazó pókokhoz, mondd el nekik bátran, hogy a hálón futottál ebbe az ajánlatba.
- Exkluzív, 130 oldalas Digitális Gyűjtői Könyv 
- Csatlakozz a Stellaris mögött álló kreatív csapathoz, és tekints bele a Paradox eddigi legegyedibb vizualitású játékának látványvilág-tervezési és -megvalósítási folyamatába. A koncepciórajzoktól a végleges illusztrációkig és 3D renderekig terjedő 130 oldalas könyv a játék máshol nem elérhető művészeti alkotásait tartalmazza, valamint bepillantást enged a tervek rajzolását megalapozó gondolatokba és kutatásokba, valamint megismertet a problémákkal, amelyekkel a csapatnak a folyamat során szembe kellett néznie, és bemutatja megoldásaikat, melyekkel végül életre keltették a látványt. 
- Stellaris: Infinite Frontiers regény Steven Savile tollából (ebook) 
- Steven Savile bestseller-szerző eredeti regénye a Paradox Stellaris univerzumának tudományos-fantasztikus világában játszódik. Amikor az Emberiség Közössége bizonyossá válik abban, hogy nincsenek egyedül az univerzumban, az emberiség megosztottá válik: fajunk a megváltást lehetséges barátokkal a csillagok közt keresse, vagy egy elkerülhetetlen háborúra készüljön? Milyen felfedezések várnak a kolóniahajóra, miközben az ismeretlenen átutazva keresik a titokzatos idegen jel forrását? Töltsd le és olvasd epub, mobi (Kindle) és PDF formátumban!
- Exkluzív avatár és Galaxy fóumikon  
- Mutasd meg a Paradox fórumokon és más közösségi hálózatokon, hogy mennyire szereted a Stellaris-t, és Tedd Újra Naggyá a MySpace-t!
- Dedikált háttérkép
- Fejezd ki tiszteleted az úttörők előtt, akik az ismeretlenbe merészkedtek ezzel a háttérképpel, amelyet a Stellaris fejlesztőcsapata dedikált.

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Fedezz fel egy csodákkal teli, hatalmas galaxist! A Paradox Development Studio, a Crusader Kings és az Europa Universalis sorozatok alkotói bemutatják a Stellaris-t, a grand-strategy műfaj következő fejlődési fokát, amelynek középpontjában az űr felfedezése áll.

Mély stratégiai játékmenetével, az idegen fajok gazdag és rendkívül változatos sokaságával, valamint kiemelkedő történetmesélésével a Stellaris kihívásokban gazdag játékmenete megjutalmazza a csillagközi felfedezést, ahogy az űrt átszelő utazásaid során felfedezel, kapcsolatba lépsz és többet tudsz meg az utadba kerülő fajokról. 

Tedd ismertté nevedet szerte a világegyetemben azáltal, hogy egy galaktikus birodalmat kovácsolsz: gyarmatosíts távoli bolygókat és olvassz be idegen civilizációkat. Kizárólag háború útján bővíted birodalmadat, vagy inkább a diplomácia útját járod céljaid elérése érdekében?

 

Főbb jellemzők:

  • Komplex és sokrétű felfedezés
  • Hatalmas, procedurálisan generált galaxisok, több ezer bolygóval.
  • Fedezz fel anomáliákat hősies tudós-vezetőiddel.
  • A testreszabásnak és a procedurális létrehozásnak köszönhetően a fajok változatosságának semmi sem szab korlátokat.
  • Továbbfejlesztett diplomáciai rendszer, amely méltó egy grand strategy játékhoz.
  • A technológiák széles körén alapuló űrhajó-tervező.
  • Az űr lenyűgöző látványa.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x86 /Windows 8, Processzor: Intel® Core 2 Quad 9400 6.66 Ghz/AMD Athlon II X4 640 3.0 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 4 GB, Videokártya: NVIDIA® GeForce X 460/AMD HD 5770, 1024MB VRAM, shader model 3, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 x64, Processzor: AMD Phenom II X4 850 3.3 Ghz/Intel i3 2100 3.1 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD HD 6850/Nvidia GTX 560TI, 1024MB VRAM, a legfrissebb WHQL meghajtóprogramok a gyártóktól szerezhetőek be, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 4 GB, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, Vezérlő: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszóró, Egyéb követelmények a multiplayerhez: internet kapcsolat, vagy helyi hálózat

KÉPGALÉRIA:

Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)
 
Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)
 
Stellaris Galaxy Edition PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére