Stellaris: Ancient Relics Story Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Stellaris: Ancient Relics Story Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 7 éves kortól év felett
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Stellaris: Ancient Relics Story Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Stellaris: Ancient Relics Story Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Stellaris: Ancient Relics Story Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Stellaris alapjáték Steam változatának megléte.

Stellaris: Ancient Relics Story Pack a Stellaris, a Paradox Development Studio ikonikus, nagyszabású sci-fi stratégiájának új történetcsomagja. Fedezd fel az Ereklyevilágok régóta elpusztult civilizációinak romjait, hogy összerakd belőlük a felemelkedésükről és végső bukásukról szóló történeteket. Tárd fel elhagyatott városaikat és hajóikat, hogy megismerd az igazságot, fedezz fel hatalmas ereklyéket, és használd őket a saját birodalmad céljaira.

Stellaris: Ancient Relics tartalmai:

A SZÓBAN FORGÓ ŐSI RELIKVIÁK
Gyűjts be értékes ereklyéket kalandjaid során, a játékbeli események megoldásának jutalmaként, vagy a többlépcsős régészeti lelőhelyeken elvégzett ásatások után. Mindegyik ereklye jelentős előnyöket biztosít a birodalmad számára csillagközi kalandjaid során.

ÁSS
Ereszkedj le a porba a számos rejtélyes és idegen világon, ahol új régészeti lelőhelyek állnak birodalmad rendelkezésre, hogy tanulmányozd - vagy épp kifoszd - őket. Mindegyik lelőhely elindít egy történetet, amely egy-hat fejezetből áll. Pörgesd végig a történelmet, hogy leleteket és ereklyéket fedezz fel, amelyek áldások lehetnek birodalmad számára.

AKIK ELŐTTÜNK JÖTTEK
Bukkanj két kihalt prekurzor-civilizáció - a Baol és a Zroni - nyomaira, amelyekből az előbbi a plantoidok egy terjeszkedő kastudata, az utóbbi pedig a valaha élt legerősebb pszionikus faj volt. A játékosok megvizsgálhatják a szülőbolygóikat és rendszereiket, hogy megértsék, kik voltak ők, és ami még fontosabb, azt, hogy mit lehet tanulni pusztulásukból.

RELIKVIA-VILÁGOK
Ezek az egykoron pezsgő, fejlett civilizációk otthonaként szolgáló, ám mostanra kihalt Relikviavilágok bővelkednek a romokban és szunnyadó rejtélyekben. A játékosok feltárhatják e világok garantált régészeti lelőhelyeit, hogy hatalmas ereklyéket és leleteket hozzanak a napvilágra.

A LELETEKTŐL FÜGG
A történelemből való tanulás sokkal többet jelent, mint pusztán példázatokat és régiségeket, gyakran ez rejti a kulcsot saját helyzetünk megértéséhez a galaxisban. A régészeti kutatások felhasználásával fedezz fel kisebb leleteket (Minor Artifacts), ami egy új fogyóeszköz-típusként segíthet birodalmad megerősítésében.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére