Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Légy az Acélpatkányok tagja, egy motoros bandáé, amely megesküdött, hogy megvédi a várost az idegen robotok - a Junkbotok - támadó hadseregével szemben. Törj, zúzz és gázolj át az ellenséges hordákon, négy egyedi karakter között váltogatva, miközben felfordulást okozol legpusztítóbb gépeddel, a lángot köpő, fűrészlap kerekű motorkerékpároddal.


Motorozz stílusosan a  Steel Rats™ retro futurisztikus világában. Az 1940-es évek Amerikájának alternatív változatában játszódó címben rajtad a sor, hogy krómparipád nyergébe pattanj, és megments Coastal City-t a Junkbotok támadó hordájától. A motorkerékpárod a fegyvered, amellyel félelmetes és stílusos módokon zúzhatod össze ellenfeleidet, miközben felfelé, lefelé, balra és jobbra haladsz a háztetőkön és az ellenségek által elözönlött alagutakon.

 

Főbb jellemzők:

Versenyezz, lőjj, mutass be trükköket - mindezt egy játékon belül!


És most következzen valami - kicsit - más. A Steel Rats™ úgy ötvözi a műfajokat, ahogy korábban még soha nem láttad - a 2,5D-s motoros kaszkadőrelemeket precíz platformos versenyzéssel és intenzív gépjármű-harccal keverve.

Hajts és pusztíts!


A motorkerékpárod a fegyvered az idegen Junkbotok támadó hordája elleni harcban. Kombináld a közelharc pontosságát a távolsági lövések halálosságával egy olyan vicces járműarzenálban, amelyben - sok más mellett - kerékre szerelt fűrészlapok, szigonypuskák, és lángszóró kipufogók is megtalálhatóak. Biztosak vagyunk benne, hogy érdekes módszereket találsz majd arra, hogy ezen eszközök bevetésével elpusztítsd ellenségeidet.

 

Motorozz stílusosan


Indítsd be a motort, és válj a valósághű, fizikai alapú irányítás mesterévé, hogy motoroddal lélegzetelállító mutatványokat vigyél véghez, speciális képességeiddel és fegyvereiddel pedig ügyesen pusztítsd el a Junkbotokat. Minél kreatívabbak a pusztítások, annál jobb - motorozz fel falakon, ugorj hátraszaltókat épületek oldaláról, és pusztíts a levegőből, miközben fejjel lefelé száguldasz.

 

Zúzz és fedezz fel!


Fedezd fel Coastal City titkait és deríts fényt a Junkbot invázió rejtélyére. Járd be az egyes pályákat, keresd meg mindegyik összegyűjthető tárgyat, nyiss meg új területeket és urald a ranglistát.

 

Ismerd meg a bandát

 

Válaszd ki, hogy az Acélpatkányok négy tagja közül melyikkel kívánsz játszani, és válts közöttük bármikor szabadon. Minden karakternek különleges képessége és - egyedi építésű motorjához illeszkedő - fegyvere van, amellyel komoly károkat okozhatsz a Junkbot hordának.


Egy kőkemény motoros Bostonból. Az Acélpatkányok büszke vezetője, aki páncélozott motorkerékpárján veti magát a csata sűrűjébe. 


Brazíliában született, Coastal City utcáin nőtt fel. Egy merész versenyző, aki fel tudja gyújtani ellenségeit. 


Egy tinédzser korú, japán-amerikai okostojás. Ragyogó szerelő és bámulatos mérnök.


Egy német kaszkadőr-utazócirkusz veterán előadója. Egy őrült, aki szeret pengeélen élni (és motorozni).

 

© 2018 Tate Multimedia SA Minden jog fenntartva. Az Steel Rats logó a Tate Multimedia SA bejegyzett védjegye.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére