Stealth Inc 2 + Soundtrack (PC) DIGITÁLIS

Stealth Inc 2 + Soundtrack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Stealth Inc 2 + Soundtrack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Stealth Inc 2 + Soundtrack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Stealth Inc 2 + Soundtrack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Stealth Inc 2 + Soundtrack kiadás tartalmai:

  • Stealth Inc 2: A Game of Clones játék
  • A játék hivatalos zenei albuma

 

Stealth Inc 2: A Game of Clones

Stealth Inc 2 játékban egy klón bőrébe bújhatsz, aki egy ördögi, csúcstechnológiás tesztlaborból próbál megszökni. A Stealth Inc 2 nem csak a reflexeidet, de az agyadat is próbára teszi a 60 változatos pályán, amelyek egy terjedelmes világot alkotnak. 

A haláltól mindig csak néhány szempillantás választ el, de a klónlét kevés előnyének egyike, hogy a halál itt nem végleges. Mivel a játékban nincsenek se töltőképernyők, se életek, amelyek miatt aggódnod kellene, így az elkerülhetetlen halálok itt a tanulás eszközei - navigálj lézerek, gyilkos robotok, és félelmetes boss-ok közt a lehető legellenségesek munkakörnyezetben.

Jellemzők:

  • Törj ki az eredeti játél lineáris pályáiból, a teljesen felfedezhető, Metroidvania stílusú világban, és mentsd ki klóntársaidat az ördögien gonosz tesztlabor 5 gyökeresen eltérő területének 60 - csapdákban, fejtörőkben, robotokban, és lézerekben bővelkedő - pályájáról.
  • Próbáld ki a legújabb hi-tech kütyüket a barátságos Inflate-A-Mate™ mosolygós arcától az olyan gyilkos klónozó eszközökig, mint a Me Too™ - a felszerelések és a kütyük eddig soha nem látott módon épülnek a játékba. A szerkentyűket nemcsak a rejtvények megoldására használhatod, de új utakat is nyithatsz, és felfedezheted a játék rengeteg titkos és rejtett területét is.
  • Élvezd a másodpercenként 60 képkocka sebességű HD grafikát, az animált átvezetőket, és a szintetizátorok által dominált, industrial zenéket. Legeltesd szemedet a létesítmény számos, eltérő helyszínén, amelyek közt - a sorozat történetében először - kültéri pályákat is találsz.
  • Tedd próbára magadat mind játékosként, mind pályatervezőként az online ranglistákon és ranking-rendszerben. Használd a teljes funkcionalitású pályaszerkesztőt, amellyel komplex pályákat hozhatsz létre, és oszthatsz meg barátaiddal, ellenségeiddel, és szüleddel.

 

A játék hivatalos zenei albuma

Fedezd fel elméd baljós kutató-létesítményét a Stealth Inc 2 soundtrack segítségével, amelyet Ricky Honmong elektronikus zenész alkotott. 

Az erőteljes szintetizátor-szólaival és az ipari ambient hullámaival az SI: 2 album egy olyan intenzív soundtrack, amely feldobja a mindennapi tevékenységeidet - legyen szó akár az arcnélküli minőségbiztosítási ellenőrök előli menekülésről, hogy elkerüld kellemetlen sorsod, vagy a számítógépasztal alatti négykézláb mászásról, miközben kétségbeesetten keresed az utolsó Cheeto-t, amely valahogy megszökött a zacskóból.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére