StarCraft II Heart of the Swarm PC (digitális kód)

StarCraft II Heart of the Swarm (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A StarCraft II Heart of the Swarm (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi StarCraft II Heart of the Swarm (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

StarCraft II Heart of the Swarm (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék aktivációs kulcsát e-mailen kapod meg, de elérheted a bejelentkezést követően muve.hu fiókodban is, a "Letölthető termékeim" menüpontban. A játék aktiválásához lépj be a Battle.net felhasználói fiókodba a http: //www.battle.net címen a "Your Account" fül "Log In" gombjára kattintva. A belépést követően kattints a "Manage My Games" feliratra, majd a következő képernyőn az "Add a Game Key" gombra. A kód megadását követően kattints a "Redeem Code" gombra. Ezután a játék letölthető a "Manage My Games" menüpont alatt.

 


 

Heart of the Swarm a StarCraft II: Wings of Liberty – a Blizzard Entertainment science-fiction környezetben játszódó valósidejű stratégiai játékának - első kiegészítője. A Wings of Liberty epikus története folytatódik a Heart of the Swarm vadonatúj kampányában, amely Kerrigan - a korábbi Pengék Királynőjének - történetét helyezi a középpontba.

 

Üdvözöl a Kaptártudat!

Sarah Kerrigan vagy, a hajdani Pengék Királynője, a galaxis egykoron legrettegettebb lénye. Most egy szigorúan őrzött kutatólaboratórium mélyén, egy cellban senyvedsz. Mielőtt a Terran Domíniun gyilkos csapatai elérnek hozzád, meg kell szervezned szökésed a világűr távoli sötétjébe - hogy visszaszerezd birodalmadat a Raj szívében.

 

  • A háború új fegyverei: Lobbantsd lángra támadó ellenségeidet a Hellbat egységgel, vívd ki a légifölényt a Tempest-tel, rohand le a megerősített állásokban megbúvó ellenfeleket a Swarm Host-tal, és a további hét új pusztító egységgel.
  • Tárd szélesre a pokol kapuit: Indulj el a bosszú haraggal teli útján az új kampányban, amelynek középpontjában a Zerg faj áll. Nyisd meg Kerrigan különleges képességeit és erőit a 20 új küldetésben, és rohand le a bolygókat egymás után a Hold méretű zerg Leviathan fedélzetén.
  • Alkalmazkodj és pusztíts: A különleges evolúciós küldetések során felfejlesztheted csapataidat a maximális pusztítás érdekében. Te választod ki a Zergek fejlődési irányát, hogy a lehető leghatékonyabban hódítsanak meg mindent, ami az utukba kerül.

 


©2016 BLIZZARD ENTERTAINMENT, INC.

 

 

 


 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére