Star Raiders PC (digitális kód)

Star Raiders (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.699 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +27 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Star Raiders (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Star Raiders új oldalról közelíti meg a korszakalkotó klasszikust, amiben epikus légi összecsapásokban vehetsz részt a gonosz Zylon támadás ellen. Vesd be a forradalmi hajó átváltozásokat és robot segédpilótákat a csata hevében, az emberiség megmentéséért küzdve. Fedezd fel a galaxist a galaktikus kapukon és taktikai szektor térképeken keresztül, amik segítségével megszabhatod saját utadat a felszabadításhoz.

 

Jellemzők:

  • Epikus űrcsaták – Védd meg az emberiséget a Zylon flotta támadásától, ahogy pilótaként a hatalmas hadihajók között navigálva válsz a pusztító légi küzdelmek részesévé.
  • Harci átváltozások – A játékosok átalakíthatják hajójukat csata közben egy eltérő repülési és harci karakterisztikájú, különböző speciális konfigurációra.
  • Robot segédpilóták – Sosem leszel egyedül a harcban! A K0-Pi néven ismert taktikai segédpilóták fokozzák és felügyelik a hajó rendszerének teljesítményét, javításokat eszközölnek és valósidejű taktikai információkkal látják el a játékost.
  • Fedezd fel a galaxist – A galaktikus kapuk és taktikai szektor térképek segítségével kiválaszthatod a küldetésed és magad útján érheted el a felszabadulást.

 

 

 

 Star Raiders © 2011 Atari Interactive, Inc. All rights reserved. The ESRB rating icons are registered trademarks of the Entertainment Software Association.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére